SAFİYE SOYMAN AĞLASUN YEŞİLBAŞKÖY'DE

Gündem 04.10.2021 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SAFİYE SOYMAN AĞLASUN YEŞİLBAŞKÖY'DE

SAFİYE SOYMAN AĞLASUN YEŞİLBAŞKÖY'DE
Safiye Soyman Ağlasun’da doğanın keyfini çıkardı, türkülerle eğlendi.     Ünlü Şarkıcı Safiye Soyman, kızı Ümran Akaröz ve oğlu Harun Soyman ile birlikte Burdur’un Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy köyüne geldi. Yeşilbaşköy köyünde misafir olan ünlü şarkıcı Soyman, burada Burdur türküleriyle eğlendi. Doğal ortamın keyfini çıkaran Soyman, Ağlasun’a bayıldığını söyledi.  
SAFİYE SOYMAN AĞLASUN YEŞİLBAŞKÖY'DE

Safiye Soyman Ağlasun’da doğanın keyfini çıkardı, türkülerle eğlendi.

 

 

Ünlü Şarkıcı Safiye Soyman, kızı Ümran Akaröz ve oğlu Harun Soyman ile birlikte Burdur’un Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy köyüne geldi. Yeşilbaşköy köyünde misafir olan ünlü şarkıcı Soyman, burada Burdur türküleriyle eğlendi. Doğal ortamın keyfini çıkaran Soyman, Ağlasun’a bayıldığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.