SABAHLARI AÇ KARNINA KAHVE YERİNE İÇİN

Sağlık 11.03.2022 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SABAHLARI AÇ KARNINA KAHVE YERİNE İÇİN

Sabahları aç karnına kahve yerine için: Libidoyu yükseltir, kanser, vücut ağrıları ve kramplara karşı korur
Sabah uyanır uyanmaz genellikle büyük çoğunluk kahve içiyor.   Bu alışkanlığı kekik çayı ile değiştirdiğinizde olacaklara inanamayacaksınız. Aromatik tadı ve faydalarıyla ön plana çıkan kekik, kaynatılarak tüketildiğinde şifasına şifa katıyor. Kekik, sevilen bir baharat ve genellikle yemeklere tat vermesi için kullanılmakta. Ancak tadı, kokusu ve faydalarıyla kekik çayını da göz ardı etmemelisiniz. Karvakrol ana bileşininden tadını alan kekik, baharat olarak tüketilmesinin yanı sıra çay olarak da içilebiliyor. Solunum yolu hastalıkları başta olmak üzere bağışıklık sistemi üzerinde ciddi faydaları olan kekik çayı, öksürük, iltihap sorunları, cilt problemleri hatta sperm sağlığı gibi konularda da mucizevi etkiler yaratıyor.   LİBİDOYU YÜKSELTİR Özellikle erkeklerde uyarıcı etkisi bulunan kekik, kurutulmuş olarak birçok yemekle beraber kullanılabilir veya kekik çayı olarak tüketilebilir. Kilo verme ve ağız sağlığı için de tercih edilen kekik, kaynatılarak tüketildiğinde şifasını artırıyor diyebiliriz.  
Sabahları aç karnına kahve yerine için: Libidoyu yükseltir, kanser, vücut ağrıları ve kramplara karşı korur

Sabah uyanır uyanmaz genellikle büyük çoğunluk kahve içiyor.

 

Bu alışkanlığı kekik çayı ile değiştirdiğinizde olacaklara inanamayacaksınız. Aromatik tadı ve faydalarıyla ön plana çıkan kekik, kaynatılarak tüketildiğinde şifasına şifa katıyor.

Kekik, sevilen bir baharat ve genellikle yemeklere tat vermesi için kullanılmakta. Ancak tadı, kokusu ve faydalarıyla kekik çayını da göz ardı etmemelisiniz. Karvakrol ana bileşininden tadını alan kekik, baharat olarak tüketilmesinin yanı sıra çay olarak da içilebiliyor.

Solunum yolu hastalıkları başta olmak üzere bağışıklık sistemi üzerinde ciddi faydaları olan kekik çayı, öksürük, iltihap sorunları, cilt problemleri hatta sperm sağlığı gibi konularda da mucizevi etkiler yaratıyor.

 

LİBİDOYU YÜKSELTİR

Özellikle erkeklerde uyarıcı etkisi bulunan kekik, kurutulmuş olarak birçok yemekle beraber kullanılabilir veya kekik çayı olarak tüketilebilir. Kilo verme ve ağız sağlığı için de tercih edilen kekik, kaynatılarak tüketildiğinde şifasını artırıyor diyebiliriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.