RUSYA İŞGALE BAŞLADI

Dünya 24.02.2022 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

RUSYA İŞGALE BAŞLADI

RUSYA İŞGALE BAŞLADI
Rusya - Ukrayna geriliminde son dakika!  Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu.  Rusya, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Rusya'nın saldırısı sonrası açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ülkede sıkıyönetim ilan edildiğini açıkladı. Rus işgaline uğrayan Ukrayna'dan da ilk görüntüler geldi.
RUSYA İŞGALE BAŞLADI

Rusya - Ukrayna geriliminde son dakika! 

Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. 

Rusya, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Rusya'nın saldırısı sonrası açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ülkede sıkıyönetim ilan edildiğini açıkladı. Rus işgaline uğrayan Ukrayna'dan da ilk görüntüler geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.