RUSYA GERİ Mİ ÇEKİLME GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLADI

Dünya 16.02.2022 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

RUSYA GERİ Mİ ÇEKİLME GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLADI

Rusya geri mi çekiliyor? Ukrayna sınırında son durum: Görüntüler yayımlandı
Rusya-Ukrayna krizinde yeni haberler gelmeye devam ediyor. 16 Şubat (bugün) için yapılan 'işgal' iddiaları sonrası gözler sıcak bölgeye çevrildi. Gerilim tırmanırken Rusya'dan yapılan 'Tatbikatı biten birlikler üslerine dönüyor' açıklaması kafaları karıştırmıştı. ABD ve NATO bu bilgiyi doğrulamazken bugün ise Moskova, sınırdaki bazı askeri birliklerinin geri çekilmeye başladığı görüntüleri yayımladı. RUS ASKERLERİ UKRAYNA SINIRINDAN ÇEKİLİYOR Rusya Savunma Bakanlığı salı günü yaptığı açıklamada, Rusya'nın Kırım'daki tatbikatları tamamladığını ve Ukrayna sınırına yakın bölgelerdeki bazı silahlı kuvvetlerini üslerine çekmeye başladığını söyledi.
Rusya geri mi çekiliyor? Ukrayna sınırında son durum: Görüntüler yayımlandı

Rusya-Ukrayna krizinde yeni haberler gelmeye devam ediyor. 16 Şubat (bugün) için yapılan 'işgal' iddiaları sonrası gözler sıcak bölgeye çevrildi.

Gerilim tırmanırken Rusya'dan yapılan 'Tatbikatı biten birlikler üslerine dönüyor' açıklaması kafaları karıştırmıştı. ABD ve NATO bu bilgiyi doğrulamazken bugün ise Moskova, sınırdaki bazı askeri birliklerinin geri çekilmeye başladığı görüntüleri yayımladı.

RUS ASKERLERİ UKRAYNA SINIRINDAN ÇEKİLİYOR

Rusya Savunma Bakanlığı salı günü yaptığı açıklamada, Rusya'nın Kırım'daki tatbikatları tamamladığını ve Ukrayna sınırına yakın bölgelerdeki bazı silahlı kuvvetlerini üslerine çekmeye başladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.