REKTÖR KORKMAZ, KYK KIZ YURDUNU ZİYARET ETTİ

Eğitim 17.12.2018 - 14:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

REKTÖR KORKMAZ, KYK KIZ YURDUNU ZİYARET ETTİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ KYK Kız Yurdunda öğrencilerle bir araya geldi.
Rektör KORKMAZ her fırsatta MAKÜ öğrencileri ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını, taleplerini, istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.   Rektör KORKMAZ beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin BARDAKÇI ve KYK Müdürü Sami KALA ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdunda yurtta kalan öğrencilerle bir araya geldi.   Üniversite hakkında bilgiler veren Rektör KORKMAZ, ÖDEMER (Öğrenci Destek Merkezi), KARGİS (Kariyer Geliştirme ve İzleme Sistemi) ve MAKÜ Sosyal hakkında da bilgiler aktardı. Öğrenciler için bu uygulamaların önemli olduğunun altını çizen Rektör KORKMAZ, öğrencilerden gelen talep, istek ve sıkıntılar ile ilgili gereken ne varsa yapılacağını da sözlerine ekledi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ KYK Kız Yurdunda öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör KORKMAZ her fırsatta MAKÜ öğrencileri ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını, taleplerini, istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

 

Rektör KORKMAZ beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KILINÇ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin BARDAKÇI ve KYK Müdürü Sami KALA ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdunda yurtta kalan öğrencilerle bir araya geldi.

 

Üniversite hakkında bilgiler veren Rektör KORKMAZ, ÖDEMER (Öğrenci Destek Merkezi), KARGİS (Kariyer Geliştirme ve İzleme Sistemi) ve MAKÜ Sosyal hakkında da bilgiler aktardı. Öğrenciler için bu uygulamaların önemli olduğunun altını çizen Rektör KORKMAZ, öğrencilerden gelen talep, istek ve sıkıntılar ile ilgili gereken ne varsa yapılacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.