Rektör Korkmaz’dan Dünya Birincisi Öğrencilerine Tebrik

Dünya 07.09.2018 - 15:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör Korkmaz’dan Dünya Birincisi Öğrencilerine Tebrik

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Kokrmaz, Brezilya’da devam eden Dünya Üniversiteler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda birinci olan öğrencilerini tebrik etti.
Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’na Türk Milli Takımı içerisinde katılan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri aldıkları dereceler ile MAKÜ’yü ve Burdur’u gururlandırdılar. 2 Ey­lül 2018 Pa­zar gü­nü baş­la­yan ve 10 Ey­lül 2018 Pa­zar­te­si gü­nü so­na ere­cek olan Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası Bre­zil­ya’nın Go­ia­nia ken­tin­de de­vam edi­yor. Milli Takım Antrenörlüğünü MAKÜ BESYO Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ŞAHİN’in yaptığı Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda Serbest Stil Türk Milli Takımı, takım halinde Dünya 2.si oldu. Brezilya’da devam eden Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda Türk Milli Takımında yer alan BESYO öğrencisi Muhammet Lütfü KÜÇÜKYILDIRIM 79 kg.’da Dünya 3.sü, Mehmet Ali DAYLAK 61. kg.’da Dünya 3.sü, Selim KOZAN 65 kg.’da Dünya 2.si ve Mustafa SESSİZ  92 kg.’da Dünya 1.si oldu. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ “Yaşattıkları gurur için öğrencilerimizi ve hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. MAKÜ bünyesinde gerçekleştirdiği spora yönelik projeleri ile ileride adından sıkça söz ettirmeye devam edecektir” açıklamasında bulundu.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Kokrmaz, Brezilya’da devam eden Dünya Üniversiteler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda birinci olan öğrencilerini tebrik etti.

Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’na Türk Milli Takımı içerisinde katılan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri aldıkları dereceler ile MAKÜ’yü ve Burdur’u gururlandırdılar.

2 Ey­lül 2018 Pa­zar gü­nü baş­la­yan ve 10 Ey­lül 2018 Pa­zar­te­si gü­nü so­na ere­cek olan Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası Bre­zil­ya’nın Go­ia­nia ken­tin­de de­vam edi­yor. Milli Takım Antrenörlüğünü MAKÜ BESYO Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ŞAHİN’in yaptığı Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda Serbest Stil Türk Milli Takımı, takım halinde Dünya 2.si oldu.

Brezilya’da devam eden Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda Türk Milli Takımında yer alan BESYO öğrencisi Muhammet Lütfü KÜÇÜKYILDIRIM 79 kg.’da Dünya 3.sü, Mehmet Ali DAYLAK 61. kg.’da Dünya 3.sü, Selim KOZAN 65 kg.’da Dünya 2.si ve Mustafa SESSİZ  92 kg.’da Dünya 1.si oldu.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ “Yaşattıkları gurur için öğrencilerimizi ve hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. MAKÜ bünyesinde gerçekleştirdiği spora yönelik projeleri ile ileride adından sıkça söz ettirmeye devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.