RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU

Gündem 08.04.2021 - 17:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU

RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, yaptığı açıklamada, ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin bilgi verdi.     Bu yıl ramazan pidesinin il bazında, illerin maliyetleri dikkate alınarak hesap yapıldığının altını çizen Başkan Sipahi, "Burdur'da 300 gr susamsız pide 2,50 TL, 300 gr susamlı pidenin ise 3 TL olarak belirlendi ve bu sene fiyatlarımız bu şekilde" ifadelerini kullandı. Başkan Metin Sipahi, fırıncıların önceliklerinin salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen pideleri en hijyenik şekilde vatandaşlara ulaştırmak olacağına işaret ederek, işletmelerde maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda gereken hassasiyetin gösterildiğini vurguladı.  
RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, yaptığı açıklamada, ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin bilgi verdi.

 

 

Bu yıl ramazan pidesinin il bazında, illerin maliyetleri dikkate alınarak hesap yapıldığının altını çizen Başkan Sipahi, "Burdur'da 300 gr susamsız pide 2,50 TL, 300 gr susamlı pidenin ise 3 TL olarak belirlendi ve bu sene fiyatlarımız bu şekilde" ifadelerini kullandı.

Başkan Metin Sipahi, fırıncıların önceliklerinin salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen pideleri en hijyenik şekilde vatandaşlara ulaştırmak olacağına işaret ederek, işletmelerde maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda gereken hassasiyetin gösterildiğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.