RAMAZAN DAVULCULARI BAŞKAN ÖKTE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2021 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

RAMAZAN DAVULCULARI BAŞKAN ÖKTE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

RAMAZAN DAVULCULARI BAŞKAN ÖKTE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Burdur’da Ramazan aylarında davul çalan Berkan Bıçaklı ve Ahmet Dana Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’yi makamında ziyaret ettiler.   Dün öğle saatlerinde gerçekleşen ziyaretin amacını yeni binalarına taşınan MHP Burdur İl Başkanı Ökte ve ekibine ‘hayırlı olsun’ amacına gerçekleştiği açıkladılar. MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay, Ülkü Ocakları Burdur Şubesi Başkanı Abdurrahman Arıkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan MHP Burdur İl Başkanı Hizmet Ökte; “Ramazan gelenlerimiz yaşatan davulcularımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destekçileri olacağımızı belirtmek isteriz” sözlerine yer verdi.
RAMAZAN DAVULCULARI BAŞKAN ÖKTE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Burdur’da Ramazan aylarında davul çalan Berkan Bıçaklı ve Ahmet Dana Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’yi makamında ziyaret ettiler.

 

Dün öğle saatlerinde gerçekleşen ziyaretin amacını yeni binalarına taşınan MHP Burdur İl Başkanı Ökte ve ekibine ‘hayırlı olsun’ amacına gerçekleştiği açıkladılar. MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay, Ülkü Ocakları Burdur Şubesi Başkanı Abdurrahman Arıkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan MHP Burdur İl Başkanı Hizmet Ökte; “Ramazan gelenlerimiz yaşatan davulcularımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destekçileri olacağımızı belirtmek isteriz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.