PROF. DR. ÜNAL REKTÖR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gündem 08.01.2016 - 15:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PROF. DR. ÜNAL REKTÖR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, rektör adaylığını açıkladı.
Ünal: “AÜ’yü hakettiği vizyon ve misyona taşıyacağız. Bilimsel açıdan önde ve sınırları olmayan bir üniversite ile devlet üniversiteleri arasında ilk 10’a girmeyi hedefliyoruz” dedi. AÜ Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Sayın, Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Beykan Çizel ile birlikte rektörlük senato salonunda basın toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Ünal, toplantıya katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı. AÜ’nün son zamanlarda güzel haberlerle gündeme gelmediğini aktaran Prof. Dr. Ünal, “Son zamanlarda güzel haberlerde buluşamadık. Son derece üzgünüz. Bu durumdan en alt birimdeki çalışanımız bile olumsuz etkilendi. Eski ile ilgili bir şey söylemek istemiyoruz. Bundan sonra ne söyleyeceğimizdir. Daha çok üniversite kimliği ve bilimle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Üniversitelerin bir misyonu vardır. Eğitim, öğretim ve araştırma. Araştırmalar neticesinde topluma faydalı olacak ürünler patentler ve iş dünyasına ya da sanayine bir takım yardımlarda bulunmak bizim temel hedefimiz budur. AÜ’yü hak ettiği vizyona ve misyona odaklamak istiyoruz” diye konuştu. 
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, rektör adaylığını açıkladı.

Ünal: “AÜ’yü hakettiği vizyon ve misyona taşıyacağız. Bilimsel açıdan önde ve sınırları olmayan bir üniversite ile devlet üniversiteleri arasında ilk 10’a girmeyi hedefliyoruz” dedi.

AÜ Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Sayın, Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Beykan Çizel ile birlikte rektörlük senato salonunda basın toplantısı düzenledi.

Prof. Dr. Ünal, toplantıya katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

AÜ’nün son zamanlarda güzel haberlerle gündeme gelmediğini aktaran Prof. Dr. Ünal, “Son zamanlarda güzel haberlerde buluşamadık. Son derece üzgünüz. Bu durumdan en alt birimdeki çalışanımız bile olumsuz etkilendi. Eski ile ilgili bir şey söylemek istemiyoruz. Bundan sonra ne söyleyeceğimizdir. Daha çok üniversite kimliği ve bilimle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Üniversitelerin bir misyonu vardır. Eğitim, öğretim ve araştırma. Araştırmalar neticesinde topluma faydalı olacak ürünler patentler ve iş dünyasına ya da sanayine bir takım yardımlarda bulunmak bizim temel hedefimiz budur. AÜ’yü hak ettiği vizyona ve misyona odaklamak istiyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.