POLİSTEN ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI

Çocuk (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

POLİSTEN ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik tarafından yürütülen "Bayram Harçlığı Projesi" kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Çocuk Poliklinikleri önünde sıra bekleyen çocuklara ve ailelerine yönelik bilgilendirme konuşmaları yaptı.
Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur da hastaneye gelerek önce çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden Tayfur, çocuklara proje kapsamında 5 TL harçlık, çikolata, kitap ve bilgilendirme broşürü hediye etti.İl Emniyet Müdürü Tayfur’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, Hastane Başhekimi Mehmet Topal, Başhekim Yardımcısı Pınar Taner Topsakal da eşlik etti. Tayfur, "Son yıllarda yurt çapında meydana gelen meydana gelen vahim çocuk kaçırma olaylarının artması özellikle bu olayların tatil ve bayram günlerine paralel gelişmesi nedeniyle çocuklarımızı bilinçlendirmek ve kendi kişisel güvenliklerini basit tedbirler alarak nasıl sağlayabileceklerini anlatıyoruz. Bu konuda yaptığımız faaliyetlerle çocuklarımızda bir farkındalık oluşturarak olumsuz olaylara dikkat çekmek amacıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak her bayram düzenlediğimiz Bayram Harçlığı Projesi’nin başlangıcını hastanede tedavi gören çocuklarla başlattık. Bayram gününe kadar Topluk Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerimiz bilgilendirme çalışmalarına özellikle çocukların yoğun olduğu alanlarda devam edeceklerdir" dedi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik tarafından yürütülen "Bayram Harçlığı Projesi" kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Çocuk Poliklinikleri önünde sıra bekleyen çocuklara ve ailelerine yönelik bilgilendirme konuşmaları yaptı.

Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur da hastaneye gelerek önce çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden Tayfur, çocuklara proje kapsamında 5 TL harçlık, çikolata, kitap ve bilgilendirme broşürü hediye etti.
İl Emniyet Müdürü Tayfur’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, Hastane Başhekimi Mehmet Topal, Başhekim Yardımcısı Pınar Taner Topsakal da eşlik etti. Tayfur, "Son yıllarda yurt çapında meydana gelen meydana gelen vahim çocuk kaçırma olaylarının artması özellikle bu olayların tatil ve bayram günlerine paralel gelişmesi nedeniyle çocuklarımızı bilinçlendirmek ve kendi kişisel güvenliklerini basit tedbirler alarak nasıl sağlayabileceklerini anlatıyoruz. Bu konuda yaptığımız faaliyetlerle çocuklarımızda bir farkındalık oluşturarak olumsuz olaylara dikkat çekmek amacıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak her bayram düzenlediğimiz Bayram Harçlığı Projesi’nin başlangıcını hastanede tedavi gören çocuklarla başlattık. Bayram gününe kadar Topluk Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerimiz bilgilendirme çalışmalarına özellikle çocukların yoğun olduğu alanlarda devam edeceklerdir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.