PETROL FİYATLARINDA YENİ ZİRVE: YÜKSELİŞ YÜZDE 5'İ AŞTI!

Dünya 02.03.2022 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

PETROL FİYATLARINDA YENİ ZİRVE: YÜKSELİŞ YÜZDE 5'İ AŞTI!

PETROL FİYATLARINDA YENİ ZİRVE: YÜKSELİŞ YÜZDE 5'İ AŞTI!
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 7. gününde piyasalarda sular durulmuyor.   Brent petrol bugün yüzde 5'ten fazla değer kazanarak 111 doların üzerini gördü. Petrol fiyatları 2022’de yüzde 60’ya yakın yükseldi. 2022’nin ilk iki ayında ise yüzde 33 oranında primlendi. Fiyatlardaki yükseliş hızı Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ve jeopolitik risklerin etkisiyle artarken müzakerelerden sonuç çıkmaması ve Batı’nın ağır yaptırımları da alımları güçlendirdi. Petrol fiyatları 7,5 yılın zirvesinde kalmayı devam ettirerek 111 doların üzerine çıktı. New York ve Londra'da petrol vadelilerinde yüzde 5'i aşan yükseliş izlendi.
PETROL FİYATLARINDA YENİ ZİRVE: YÜKSELİŞ YÜZDE 5'İ AŞTI!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 7. gününde piyasalarda sular durulmuyor.

 

Brent petrol bugün yüzde 5'ten fazla değer kazanarak 111 doların üzerini gördü.

Petrol fiyatları 2022’de yüzde 60’ya yakın yükseldi.

2022’nin ilk iki ayında ise yüzde 33 oranında primlendi. Fiyatlardaki yükseliş hızı Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ve jeopolitik risklerin etkisiyle artarken müzakerelerden sonuç çıkmaması ve Batı’nın ağır yaptırımları da alımları güçlendirdi.

Petrol fiyatları 7,5 yılın zirvesinde kalmayı devam ettirerek 111 doların üzerine çıktı. New York ve Londra'da petrol vadelilerinde yüzde 5'i aşan yükseliş izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.