ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÇAĞRI YAPTI: YALVARIYORUM

Ekonomi 24.11.2021 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÇAĞRI YAPTI: YALVARIYORUM

ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÇAĞRI YAPTI: YALVARIYORUM
Dolar/TL kuru ile birlikte euro ve İngiliz sterlininde sert dalgalanmalar oldu.   Dolar 13 lirayı görürken Euro da 15 liranın üstüne çıktı. Öte yandan gün içerisinde spot gram altın 780,23 lirayı gördü. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar/TL kurunun rekor üstüne rekor kırmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak isyan etti. "Başka Türkiye yok" diyen Demirtaş, "Size yalvarıyorum artık hata yapmayın" ifadelerini kullandı.   "YALVARIYORUM ARTIK HATA YAPMAYIN" Finans Profesörü Özgür Demirtaş artışın sebebini "Başka Türkiye yok' diyerek şu şekilde özetledi: Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın. Faiz düşünce Enflasyon PATLAR. Faiz kendiliğinden değil de EMİRLE düşünce: Dolar, Euro, Altın, Emlak, Arsa, Her türlü Mal fiyatı FIRLAR. Öyle olunca bunları elinde tutan Zenginler daha ZENGİN, malı mülkü olmayan fakirler daha FAKİR olur.  
ÖZGÜR DEMİRTAŞ ÇAĞRI YAPTI: YALVARIYORUM

Dolar/TL kuru ile birlikte euro ve İngiliz sterlininde sert dalgalanmalar oldu.

 

Dolar 13 lirayı görürken Euro da 15 liranın üstüne çıktı. Öte yandan gün içerisinde spot gram altın 780,23 lirayı gördü. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolar/TL kurunun rekor üstüne rekor kırmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak isyan etti. "Başka Türkiye yok" diyen Demirtaş, "Size yalvarıyorum artık hata yapmayın" ifadelerini kullandı.

 

"YALVARIYORUM ARTIK HATA YAPMAYIN"

Finans Profesörü Özgür Demirtaş artışın sebebini "Başka Türkiye yok' diyerek şu şekilde özetledi:

Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın. Faiz düşünce Enflasyon PATLAR. Faiz kendiliğinden değil de EMİRLE düşünce: Dolar, Euro, Altın, Emlak, Arsa, Her türlü Mal fiyatı FIRLAR. Öyle olunca bunları elinde tutan Zenginler daha ZENGİN, malı mülkü olmayan fakirler daha FAKİR olur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.