ÖYKÜ FIRIN HİZMETE AÇILDI

Gündem 29.03.2021 - 12:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖYKÜ FIRIN HİZMETE AÇILDI

Fiyatları ile cep dostu ürünleri ile lezzet şöleni sunan Öykü Fırın Cafe açıldı…
Burdur’da yeni bir öykünün başlangıç kurdelesi kesildi.   Burdur’un Emek mahallesinde oturan vatandaşlar ve öğrenciler tarafından bölgede bir Fırın Cafe ihtiyacının dillendirilmesi genç girişimci kardeşler tarafından karşılık buldu.     Covid-19 salgınının oluşturduğu ekonomik kriz riskine rağmen istihdam sağlayarak ekonomiye katkıda bulunmaktan geri durmayan Muhammed Kaya ile kardeşleri Cüneyt Kaya ve Burhanettin Kaya’nın el ele girişimleri sonucu Öykü Fırın Cafe’nin açılışı yapılarak halkın hizmetine sunuldu.   Açılış sonrasında konuşma yapan Kaya, “Pandemi sürecinde oluşan ekonomik kriz riskin yarattığı korkudan çekinmeyerek ilimize yeni bir işletme kazandırdık. Burdur’un Emek mahallesinde KYK yurdunun karşısında bulunan Öykü Fırın Cafemiz, Burdurlu vatandaşlarımızın memnuniyeti için daima en kaliteli ve güvenle tüketilebileceği lezzetinden ödün vermeyen ürünler ile halkımızın karşısına çıkacaktır. İşletmemizde tüm tatlı ve tuzlu ürünlerimiz bulunmasının yanı sıra pastasından böreğine ve baklava çeşitlerine kadar hepsini kendi bünyemizde en kaliteli güvenilir markaların ürünlerini tercih ederek imalat ediyor ve halkımızın tüketimine sunuyoruz. Ablamın kızının adının Öykü olması sebebiyle kardeşlerimle beraber işletmemizin adını öykü koymaya karar verdik. Bugün kurdelesini yaparak açılışını yaptığımız işletmemiz daima yeğenimin adına layık bir kalitede hizmet sunar iken en uygun fiyat politikasının uygulandığı ticaret kazanç elde etmekten öte dost kazanma ilkesinin esas alındığı bir işletme olarak faaliyet verecektir.” Şeklinde konuştu.            
Fiyatları ile cep dostu ürünleri ile lezzet şöleni sunan Öykü Fırın Cafe açıldı…

Burdur’da yeni bir öykünün başlangıç kurdelesi kesildi.

 

Burdur’un Emek mahallesinde oturan vatandaşlar ve öğrenciler tarafından bölgede bir Fırın Cafe ihtiyacının dillendirilmesi genç girişimci kardeşler tarafından karşılık buldu.

 

 

Covid-19 salgınının oluşturduğu ekonomik kriz riskine rağmen istihdam sağlayarak ekonomiye katkıda bulunmaktan geri durmayan Muhammed Kaya ile kardeşleri Cüneyt Kaya ve Burhanettin Kaya’nın el ele girişimleri sonucu Öykü Fırın Cafe’nin açılışı yapılarak halkın hizmetine sunuldu.

 

Açılış sonrasında konuşma yapan Kaya, “Pandemi sürecinde oluşan ekonomik kriz riskin yarattığı korkudan çekinmeyerek ilimize yeni bir işletme kazandırdık. Burdur’un Emek mahallesinde KYK yurdunun karşısında bulunan Öykü Fırın Cafemiz, Burdurlu vatandaşlarımızın memnuniyeti için daima en kaliteli ve güvenle tüketilebileceği lezzetinden ödün vermeyen ürünler ile halkımızın karşısına çıkacaktır. İşletmemizde tüm tatlı ve tuzlu ürünlerimiz bulunmasının yanı sıra pastasından böreğine ve baklava çeşitlerine kadar hepsini kendi bünyemizde en kaliteli güvenilir markaların ürünlerini tercih ederek imalat ediyor ve halkımızın tüketimine sunuyoruz. Ablamın kızının adının Öykü olması sebebiyle kardeşlerimle beraber işletmemizin adını öykü koymaya karar verdik. Bugün kurdelesini yaparak açılışını yaptığımız işletmemiz daima yeğenimin adına layık bir kalitede hizmet sunar iken en uygun fiyat politikasının uygulandığı ticaret kazanç elde etmekten öte dost kazanma ilkesinin esas alındığı bir işletme olarak faaliyet verecektir.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.