ÖMRÜ UZATIR, KANSERLİ HÜCRELERİ ÖLDÜRÜR

Sağlık 06.07.2022 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÖMRÜ UZATIR, KANSERLİ HÜCRELERİ ÖLDÜRÜR

Ömrü uzatır, kanserli hücreleri öldürür! Canan Karatay üstüne basa basa önerdi: Altından daha değerli
Prof. Dr. Canan Karatay, yıllardır verdiği sağlıklı besin önerileri ile gündemden düşmüyor. Son dönemin en çok konuşulan ismi olan Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı, obezite karşıtlığıyla biliniyor. Doğal beslenme konusunda sık sık açıklama yapan Canan Karatay, izleyici karşısına her çıktığında şeker ve hazır gıdalara karşı uyarlarını yapmadan geçmiyor. Ömrü uzatan besini açıklayan Canan Karatay, sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz diyerek zeytinyağını işaret etti. CANAN KARATAY’DAN ZEYTİNYAĞI TAVSİYESİ Canan Karatay, "Sağlıklı meyvedir, altın değerindedir. Zeytinyağı da altın suyudur çünkü altın için kişiler birbirini öldürüyor. Zeytin ve zeytin yağı hayatı uzatıyor. Zeytinyağı altından oldukça daha değerlidir. Zeytin ve yağı kanser, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının yanı sıra birçok hastalığın da şifasıdır. Soğuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız. Zeytinyağı karaciğer yağını yok eder. Yapılan çalışmalar göstermiştir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini yok ediyor. Zeytinyağı eklem ağrılarını yok ediyor, baş ağrılarını yok ediyor, cildi yumuşatıp kadife benzeri yapıyor" ifadelerini kullandı.  
Ömrü uzatır, kanserli hücreleri öldürür! Canan Karatay üstüne basa basa önerdi: Altından daha değerli

Prof. Dr. Canan Karatay, yıllardır verdiği sağlıklı besin önerileri ile gündemden düşmüyor.

Son dönemin en çok konuşulan ismi olan Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı, obezite karşıtlığıyla biliniyor. Doğal beslenme konusunda sık sık açıklama yapan Canan Karatay, izleyici karşısına her çıktığında şeker ve hazır gıdalara karşı uyarlarını yapmadan geçmiyor. Ömrü uzatan besini açıklayan Canan Karatay, sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz diyerek zeytinyağını işaret etti.

CANAN KARATAY’DAN ZEYTİNYAĞI TAVSİYESİ

Canan Karatay, "Sağlıklı meyvedir, altın değerindedir. Zeytinyağı da altın suyudur çünkü altın için kişiler birbirini öldürüyor. Zeytin ve zeytin yağı hayatı uzatıyor. Zeytinyağı altından oldukça daha değerlidir. Zeytin ve yağı kanser, mide ve bağırsak rahatsızlıklarının yanı sıra birçok hastalığın da şifasıdır. Soğuk sıkım zeytinyağı bol bol tüketilirse, kilo almazsınız. Zeytinyağı karaciğer yağını yok eder. Yapılan çalışmalar göstermiştir ki, zeytinyağı kanser hücrelerini yok ediyor. Zeytinyağı eklem ağrılarını yok ediyor, baş ağrılarını yok ediyor, cildi yumuşatıp kadife benzeri yapıyor" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.