ÖLDÜRÜLEN GÜREŞÇİ OLAYINDA 1 KİŞİYE DAHA GÖZALTI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2020 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖLDÜRÜLEN GÜREŞÇİ OLAYINDA 1 KİŞİYE DAHA GÖZALTI

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde geçtiğimiz 1 Eylül günü silahlı saldırı sonucu öldürülen eski güreşçi Hakkı Aygün'ün soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı...
Antalya'da eski güreşçilerden Hakkı Aygün'ün, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin bir kişi daha gözaltına alındı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, eski güreşçilerden Hakkı Aygün'ün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 13 şüpheli kişilerin ifadeleri sonucu bir kişiyi daha gözaltına alındı.  Gözaltındaki 14 şüphelinin belirttikleri adreslerde çok sayıda silah, mühimmat, senet, metal dedektörü, tüfek ele geçirildi.  Şüphelilerin nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, suç ve suçluyu övme, suç uydurma gibi çeşitli suçlar nedeniyle 22 kişiyi mağdur ettiğini belirleyen polis ekipleri, eski güreşçi Hakkı Aygün'ün de bu suç örgütü tarafından öldürüldüğünü tespit etti.
Antalya'da Muratpaşa ilçesinde geçtiğimiz 1 Eylül günü silahlı saldırı sonucu öldürülen eski güreşçi Hakkı Aygün'ün soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı...

Antalya'da eski güreşçilerden Hakkı Aygün'ün, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin bir kişi daha gözaltına alındı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, eski güreşçilerden Hakkı Aygün'ün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 13 şüpheli kişilerin ifadeleri sonucu bir kişiyi daha gözaltına alındı. 

Gözaltındaki 14 şüphelinin belirttikleri adreslerde çok sayıda silah, mühimmat, senet, metal dedektörü, tüfek ele geçirildi. 

Şüphelilerin nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, suç ve suçluyu övme, suç uydurma gibi çeşitli suçlar nedeniyle 22 kişiyi mağdur ettiğini belirleyen polis ekipleri, eski güreşçi Hakkı Aygün'ün de bu suç örgütü tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.