'Olanlar Oldu' filminin galası Antalya’da yapıldı

Sanat 26.01.2017 - 13:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

'Olanlar Oldu' filminin galası Antalya’da yapıldı

'Olanlar Oldu' filminin galası Antalya’da yapıldı
Ata Demirer'in baş rolünü üstlendiği 'Olanlar Oldu' filminin Antalya galası yapıldı.    Antalya'da bir alışveriş merkezinde yapılan galaya filmin oyuncuları Ata Demirer, Tuvana Turkay, Öykü Duru ve Seda Güven de katıldı. Filmin gösterimi öncesi seyircilerle buluşan Demirer, çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, filmi izlemeye gelenlere teşekkür etti. Kendi telefonlarıyla özçekim yapan film ekibi, daha sonra seyircilerin de özçekim isteğini geri çevirmedi. Ata Demirer ve diğer oyuncular filmi izleyicilerle birlikte salonda izledi.
'Olanlar Oldu' filminin galası Antalya’da yapıldı

Ata Demirer'in baş rolünü üstlendiği 'Olanlar Oldu' filminin Antalya galası yapıldı. 
 

Antalya'da bir alışveriş merkezinde yapılan galaya filmin oyuncuları Ata Demirer, Tuvana Turkay, Öykü Duru ve Seda Güven de katıldı. Filmin gösterimi öncesi seyircilerle buluşan Demirer, çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, filmi izlemeye gelenlere teşekkür etti. Kendi telefonlarıyla özçekim yapan film ekibi, daha sonra seyircilerin de özçekim isteğini geri çevirmedi. Ata Demirer ve diğer oyuncular filmi izleyicilerle birlikte salonda izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.