MYK ÜYESİ ALPEREN ‘CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ’

Gündem 24.05.2021 - 19:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MYK ÜYESİ ALPEREN ‘CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ’

MYK ÜYESİ ALPEREN ‘CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ’
ÖZEL HABER Milliyetçi Hareket Partisi MYK  ve Siyasi Etik Kurulu üyesi Abdullah Bahardır Alperen’den Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’ye ziyaret. Milliyetçi hareket partisi MYK üyesi Alperen sahada birçok ziyaretlerde bulunduktan sonra MHP  İl başkanı Ökte’ye de ziyarette bulunarak, “Cumhur ittifakı bu ülkenin geleceği olduğunu biliyoruz. Küresel  güçlerin ve içimizdeki hainlerin ülkemiz üzerindeki oyunları artık su yüzüne çıkmıştır. Bunlarla mücadele etmek güçlü bir devlet anlayışı ile olur bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sayın bilge liderimizin önderliginde cumhur başkanlığı sistemini ve cumhur ittifakı içindeyiz ve bu ülke için karşılıksız destekliyoruz. Hiçbir  partilimiz bu ittifaka halel getirecek davranışta bulunamaz. Bu yüzden teşkilatlarımız yerelde de Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği samimiyeti ve beraberligi göstermek zorunda. Bu halk kimin vatan için uğraştığını  kimin de  vatanı küçük düşürmek için siyaset yaptıgını görmekte ve bilmektedir. Bizler çok dikkatli olmalıyız. Bozgunculara ve çıkar odaklarına pirim vermemeliyiz. MHP Burdur’da 6 belediyelik alarak üç hilala dalgalandırdı. MHP’li belediyelerimiz üretken Belediyecilik için gerekli tüm çabayı üzerine düşen tüm görevi bugüne kadar daima yerine getirmiş bu vakitten sonra da Üreten Belediye olabilmek için elinden gelenin fazlasını yaparak var gücüyle çalışacaktır. Seçim atmosferindede Cumhur ittifakına zarar veren bir atmosfer gelişmemiştir. İnanıyorum ki  AK Parti yöneticileride ülkemizin menfaatı için böyle düşünüyordur ve düşünmek zorundadır. Bugün Burdur’da Sayın İl Başkanımız Hikmet Ökte ve yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisini daha başarılı olması için neler yapılabilir bunları konuşma fırsatı bulduk. Kendilerine misafir perferligi için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. dedi    MHP il başkanı Hikmet Ökte’de yaptığı konuşmada, “Sayın MYK ve siyasi etik kurulu üyemizi bizler Burdur'un bir evladı olarak biliyoruz bizlere her konuda verdigi destek için teşekkür ediyoruz.” Dedi. Ülke bekası için yapılabilecek hususlar hakkında yapılan toplantıya KAMU-SEN Başkanı Orhan Akın, MHP il Başkan yardımcısı Gültekin Oktay, Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan ve Parti Teşkilat Üyeleri eşlik etti.    
MYK ÜYESİ ALPEREN ‘CUMHUR İTTİFAKI BU ÜLKENİN GELECEĞİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ’

ÖZEL HABER

Milliyetçi Hareket Partisi MYK  ve Siyasi Etik Kurulu üyesi Abdullah Bahardır Alperen’den Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’ye ziyaret.


Milliyetçi hareket partisi MYK üyesi Alperen sahada birçok ziyaretlerde bulunduktan sonra MHP  İl başkanı Ökte’ye de ziyarette bulunarak, “Cumhur ittifakı bu ülkenin geleceği olduğunu biliyoruz. Küresel  güçlerin ve içimizdeki hainlerin ülkemiz üzerindeki oyunları artık su yüzüne çıkmıştır. Bunlarla mücadele etmek güçlü bir devlet anlayışı ile olur bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sayın bilge liderimizin önderliginde cumhur başkanlığı sistemini ve cumhur ittifakı içindeyiz ve bu ülke için karşılıksız destekliyoruz. Hiçbir  partilimiz bu ittifaka halel getirecek davranışta bulunamaz. Bu yüzden teşkilatlarımız yerelde de Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği samimiyeti ve beraberligi göstermek zorunda. Bu halk kimin vatan için uğraştığını  kimin de  vatanı küçük düşürmek için siyaset yaptıgını görmekte ve bilmektedir. Bizler çok dikkatli olmalıyız. Bozgunculara ve çıkar odaklarına pirim vermemeliyiz. MHP Burdur’da 6 belediyelik alarak üç hilala dalgalandırdı. MHP’li belediyelerimiz üretken Belediyecilik için gerekli tüm çabayı üzerine düşen tüm görevi bugüne kadar daima yerine getirmiş bu vakitten sonra da Üreten Belediye olabilmek için elinden gelenin fazlasını yaparak var gücüyle çalışacaktır. Seçim atmosferindede Cumhur ittifakına zarar veren bir atmosfer gelişmemiştir. İnanıyorum ki  AK Parti yöneticileride ülkemizin menfaatı için böyle düşünüyordur ve düşünmek zorundadır. Bugün Burdur’da Sayın İl Başkanımız Hikmet Ökte ve yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisini daha başarılı olması için neler yapılabilir bunları konuşma fırsatı bulduk. Kendilerine misafir perferligi için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. dedi 

 

MHP il başkanı Hikmet Ökte’de yaptığı konuşmada, “Sayın MYK ve siyasi etik kurulu üyemizi bizler Burdur'un bir evladı olarak biliyoruz bizlere her konuda verdigi destek için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ülke bekası için yapılabilecek hususlar hakkında yapılan toplantıya KAMU-SEN Başkanı Orhan Akın, MHP il Başkan yardımcısı Gültekin Oktay, Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan ve Parti Teşkilat Üyeleri eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.