MV. ÖZÇELİK İLE ALAGÖZ’ÜN ARASINDA Kİ BUZLAR ERİYOR MU?

Siyaset 16.09.2020 - 19:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. ÖZÇELİK İLE ALAGÖZ’ÜN ARASINDA Kİ BUZLAR ERİYOR MU?

MV. ÖZÇELİK İLE ALAGÖZ’ÜN ARASINDA Kİ BUZLAR ERİYOR MU?
AK Parti’nin Tefenni ilçe kongresine katılan MHP’li Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2014’den beri belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediyeyi hiç ziyaret etmeyen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in ziyaret etmesi “Başkan Alagöz ile arasındaki buzlar eriyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Yerel seçimlerde Sayın Özçelik ile Sayın Alagöz’ün arasındaki siyasi tartışma bir süreliğine gerginlik oluşturmuştu. Tefenni belediyesinin yaptığı hiçbir şenliğe katılmayan Özçelik belediyeler birliği seçimlerinde de MHP grubunu yönlendiren Belediye Başkanı Alagöz’ün olduğunu düşünen ve dillendiren AK Parti grubu MHP’li Alagöz ile yıldızları barışmamıştı. Bugün yapılan AK Parti Tefenni ilçe kongresine Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün gitmesi, aynı gün Sayın Özçelik’in ve Yasin Uğur’un AK Parti il yönetimi ile ziyaret etmesi ve sosyal medyada paylaşım yapmaları gerginliğin bittiği, buzların eridiği algısını oluşturdu.
MV. ÖZÇELİK İLE ALAGÖZ’ÜN ARASINDA Kİ BUZLAR ERİYOR MU?

AK Parti’nin Tefenni ilçe kongresine katılan MHP’li Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2014’den beri belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediyeyi hiç ziyaret etmeyen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in ziyaret etmesi “Başkan Alagöz ile arasındaki buzlar eriyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

Yerel seçimlerde Sayın Özçelik ile Sayın Alagöz’ün arasındaki siyasi tartışma bir süreliğine gerginlik oluşturmuştu. Tefenni belediyesinin yaptığı hiçbir şenliğe katılmayan Özçelik belediyeler birliği seçimlerinde de MHP grubunu yönlendiren Belediye Başkanı Alagöz’ün olduğunu düşünen ve dillendiren AK Parti grubu MHP’li Alagöz ile yıldızları barışmamıştı. Bugün yapılan AK Parti Tefenni ilçe kongresine Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün gitmesi, aynı gün Sayın Özçelik’in ve Yasin Uğur’un AK Parti il yönetimi ile ziyaret etmesi ve sosyal medyada paylaşım yapmaları gerginliğin bittiği, buzların eridiği algısını oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.