MOTORİNDEN SONRA BEKLENEN BENZİN İNDİRİMİ GELİYOR

Ekonomi 01.07.2022 - 11:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MOTORİNDEN SONRA BEKLENEN BENZİN İNDİRİMİ GELİYOR

MOTORİNDEN SONRA BEKLENEN BENZİN İNDİRİMİ GELİYOR!
Artan döviz kuru ve petrol fiyatları sonrası üst üste zam yapılan akaryakıt fiyatları için flaş bir gelişme yaşandı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştıran araç sahiplerine güzel haber geldi. Sektörden alınan bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere otogaz grubunda 1,75 TL civarında fiyat indirimi bekleniyor. Yine aynı gün geçerli olacak şekilde benzin grubunda ise 2,13 TL fiyat indirimi beklentisi bulunuyor. Motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.  
MOTORİNDEN SONRA BEKLENEN BENZİN İNDİRİMİ GELİYOR!

Artan döviz kuru ve petrol fiyatları sonrası üst üste zam yapılan akaryakıt fiyatları için flaş bir gelişme yaşandı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştıran araç sahiplerine güzel haber geldi.

Sektörden alınan bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere otogaz grubunda 1,75 TL civarında fiyat indirimi bekleniyor.

Yine aynı gün geçerli olacak şekilde benzin grubunda ise 2,13 TL fiyat indirimi beklentisi bulunuyor.

Motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.