MOBİL İLETİŞİM TIRI BURDUR'A GELİYOR

06.04.2021 - 11:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MOBİL İLETİŞİM TIRI BURDUR'A GELİYOR

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN MOBİL İLETİŞİM TIRI BURDUR'A GELİYOR
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN “MOBİL İLETİŞİM TIR’I” 13-16 NİSAN 2021 TARİHLERİNDE BURDUR CUMHURİYET MEYDANINDA ZİYARETE AÇILACAK   T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı projesi kapsamında 52 hafta boyunca 52 ilimizi gezmesi planlanan, Ülkemizin milli, tarihi, turistik, bilimsel zenginlikleri ile Türkiye’nin vizyon projelerinin yeni iletişim ve gösterim teknikleri kullanılarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, milli ve dini bayramlarımız, önemli günlerimiz başta olmak üzere ortak değerlerimizin vurgulanması ve anılması hedefiyle hazırlanan “MOBİL İLETİŞİM TIR’I” 13-16 Nisan 2021 tarihleri arasında Burdur Cumhuriyet Meydanında halkımızın ziyaretine açılacaktır.        
CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN MOBİL İLETİŞİM TIRI BURDUR'A GELİYOR

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN “MOBİL İLETİŞİM TIR’I” 13-16 NİSAN 2021 TARİHLERİNDE BURDUR CUMHURİYET MEYDANINDA ZİYARETE AÇILACAK

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı projesi kapsamında 52 hafta boyunca 52 ilimizi gezmesi planlanan, Ülkemizin milli, tarihi, turistik, bilimsel zenginlikleri ile Türkiye’nin vizyon projelerinin yeni iletişim ve gösterim teknikleri kullanılarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, milli ve dini bayramlarımız, önemli günlerimiz başta olmak üzere ortak değerlerimizin vurgulanması ve anılması hedefiyle hazırlanan “MOBİL İLETİŞİM TIR’I” 13-16 Nisan 2021 tarihleri arasında Burdur Cumhuriyet Meydanında halkımızın ziyaretine açılacaktır.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.