MİLYOS ANTİK KENTİNİN TURİZME KAZANDIRILMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Turizm 30.06.2021 - 16:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLYOS ANTİK KENTİNİN TURİZME KAZANDIRILMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

MİLYOS ANTİK KENTİNİN TURİZME KAZANDIRILMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Tarihi Antik Kente Sahip Çıktı”     Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada: “28 Nisan tarihinde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy ve 3 Haziran tarihinde Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan ile yaptığımız görüşmelerde talep ettiğimiz Milyos Antik Kentinin turizme kazandırılması çalışmaları için ilk adımı attık. Alanın ziyarete açılabilmesi için Burdur Müze Müdürlüğü ekiplerimiz ve akademisyenlerimizden oluşan heyet bugün antik kentimizi yerinde inceledi. En kısa sürede de Bakanlığımıza raporlarını sunacaklar. Milyos’un bölgemiz turizmine kazandırılması için sürecin yakından takipçisiyiz. Bucak ilçemizin tüm değerlerinin turizme kazandırılması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  
MİLYOS ANTİK KENTİNİN TURİZME KAZANDIRILMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Tarihi Antik Kente Sahip Çıktı”

 

 

Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada:

“28 Nisan tarihinde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy ve 3 Haziran tarihinde Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan ile yaptığımız görüşmelerde talep ettiğimiz Milyos Antik Kentinin turizme kazandırılması çalışmaları için ilk adımı attık. Alanın ziyarete açılabilmesi için Burdur Müze Müdürlüğü ekiplerimiz ve akademisyenlerimizden oluşan heyet bugün antik kentimizi yerinde inceledi. En kısa sürede de Bakanlığımıza raporlarını sunacaklar. Milyos’un bölgemiz turizmine kazandırılması için sürecin yakından takipçisiyiz. Bucak ilçemizin tüm değerlerinin turizme kazandırılması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.