MİLLETVEKİLLERİ ÖZÇELİK VE UĞUR'DAN ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR

Gündem 20.05.2021 - 09:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLLERİ ÖZÇELİK VE UĞUR'DAN ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR

MİLLETVEKİLLERİ ÖZÇELİK VE UĞUR'DAN ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Nisan ayı ihracat rakamları ile ilgili açıklama yaparak, yaptıkları üretimle hem Burdur hem de Ülke ekonomisine katkı sağlayan firmalara teşekkür ettiler.     “İHRACAT RAKAMLARINDA CİDDİ ARTIŞ SAĞLANDI” Nisan ayı ihracat rakamlarının geçtiğimiz yıla göre ciddi artış sağladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Pandemi sürecinin halen devam ediyor olmasına rağmen geçtiğimiz yıl Nisan Ayı rakamları ile bu yılın rakamlarının karşılaştırıldığında büyük bir sıçramanın yaşandığı görülmektedir. Pandeminin etkilerinin halen Dünyada ve Ülkemizde devam ediyor olmasına rağmen bu ihracat verileri geleceğe dair büyük umut vermektedir. Alınan sıkı tedbirler ve devam eden aşılama süreci sonrasında, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Ekonomik verilerimizin daha da büyüyeceğinin göstergesi olmuştur. Umutsuzluğa ve rehavete kapılmadan, üretim ve yatırımlar hız kesmeden devam etmelidir. Bu noktada Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Hükümetimiz ve ilgili Bakanlıklarımızın desteği üreticilerimize devam edecektir. Burdur’un 2020 yılı Nisan ayı ihracatı 12 milyon 25 bin 90 dolardı. Bu yılki ihracat performansımız ise  89,3’lük artışla 22 milyon 766 bin 350 dolara ulaştı; ihracatçılarımızla gurur duyuyoruz" sözlerini kullandılar.     “RAKAMLARLA İLGİLİ BİLGİ  VERDİLER, ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER” Burdur’un ihracat rakamlarını aktaran Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “ Burdur’umuzda Madencilik Ürünleri, Savunma ve Havacılık Sanayii, Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri, Makine ve Aksamları, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri, Demir ve Demir Dışı Metaller, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller ve diğer sektörlerimizde ihracat gerçekleştirmektedir. Nisan ayı için en fazla ihracat yapılan ilk üç sektör sırasıyla: ‘Madencilik Ürünleri’, ‘Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri’ ve ‘Su Ürünleri ve Hayvansal Mamullerdir. Madencilik Ürünlerinde 12 milyon 668 bin 70 dolarlık ihracat, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünlerinde 7 milyon 185 bin 570 dolarlık ihracat, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamullerde 781 bin 190 dolarlık ihracat gerçekleşti. Üreten, Gelişen Burdur için 2002 yılından bu yana AK Parti Hükümetimiz katkı sağlayarak, çalışan üreten tüm sektörlerimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Burdur ekonomisi ve sanayisinin gelişimine katkı sağlayacak tüm yatırımcılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu ifade eder, tüm üreticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdiler.
MİLLETVEKİLLERİ ÖZÇELİK VE UĞUR'DAN ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Nisan ayı ihracat rakamları ile ilgili açıklama yaparak, yaptıkları üretimle hem Burdur hem de Ülke ekonomisine katkı sağlayan firmalara teşekkür ettiler.

 

 

“İHRACAT RAKAMLARINDA CİDDİ ARTIŞ SAĞLANDI”
Nisan ayı ihracat rakamlarının geçtiğimiz yıla göre ciddi artış sağladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Pandemi sürecinin halen devam ediyor olmasına rağmen geçtiğimiz yıl Nisan Ayı rakamları ile bu yılın rakamlarının karşılaştırıldığında büyük bir sıçramanın yaşandığı görülmektedir. Pandeminin etkilerinin halen Dünyada ve Ülkemizde devam ediyor olmasına rağmen bu ihracat verileri geleceğe dair büyük umut vermektedir. Alınan sıkı tedbirler ve devam eden aşılama süreci sonrasında, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Ekonomik verilerimizin daha da büyüyeceğinin göstergesi olmuştur. Umutsuzluğa ve rehavete kapılmadan, üretim ve yatırımlar hız kesmeden devam etmelidir. Bu noktada Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Hükümetimiz ve ilgili Bakanlıklarımızın desteği üreticilerimize devam edecektir. Burdur’un 2020 yılı Nisan ayı ihracatı 12 milyon 25 bin 90 dolardı. Bu yılki ihracat performansımız ise  89,3’lük artışla 22 milyon 766 bin 350 dolara ulaştı; ihracatçılarımızla gurur duyuyoruz" sözlerini kullandılar.
 

 

RAKAMLARLA İLGİLİ BİLGİ  VERDİLER, ÜRETEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER”
Burdur’un ihracat rakamlarını aktaran Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “ Burdur’umuzda Madencilik Ürünleri, Savunma ve Havacılık Sanayii, Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri, Makine ve Aksamları, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri, Demir ve Demir Dışı Metaller, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller ve diğer sektörlerimizde ihracat gerçekleştirmektedir. Nisan ayı için en fazla ihracat yapılan ilk üç sektör sırasıyla: ‘Madencilik Ürünleri’, ‘Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri’ ve ‘Su Ürünleri ve Hayvansal Mamullerdir. Madencilik Ürünlerinde 12 milyon 668 bin 70 dolarlık ihracat, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünlerinde 7 milyon 185 bin 570 dolarlık ihracat, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamullerde 781 bin 190 dolarlık ihracat gerçekleşti. Üreten, Gelişen Burdur için 2002 yılından bu yana AK Parti Hükümetimiz katkı sağlayarak, çalışan üreten tüm sektörlerimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Burdur ekonomisi ve sanayisinin gelişimine katkı sağlayacak tüm yatırımcılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu ifade eder, tüm üreticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.