MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Gündem 30.08.2021 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Yeni Sanayi Sitesi esnaf ve çalışanlarını tek tek ziyaret etti.   1’nci ve 2’nci Bloktaki tüm esnafları ziyaret eden Milletvekili Uğur sanayi sitesi esnaf ziyaretinden sonra açıklamalarda bulundu.    Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada: “Esnaflarımızla ve hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlimizde, ilçelerimizde programlar yapıyoruz. Hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. İki günümüzü Bucak Yeni Sanayi Sitesimize ayırdık. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Teşkilat Üyelerimiz ile birlikte Sanayi Sitemizde 1. ve 2. bloktaki tüm esnaflarımızı ziyaret ederek, talep ve önerilerini dinledik. Her dükkâna girerek esnafımız ve çalışanlarımızla sohbet ettik, notlarımızı aldık. Esnaflarımızla sürekli istişare halindeyiz. Taleplerinin çözümü için çalışacağız. Yine programlarımız dahilinde Bucak Yeni Sanayi Sitemiz esnaflarımızı ziyaret etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza kolaylıklar diyorum.” dedi.  
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Yeni Sanayi Sitesi esnaf ve çalışanlarını tek tek ziyaret etti.

 

1’nci ve 2’nci Bloktaki tüm esnafları ziyaret eden Milletvekili Uğur sanayi sitesi esnaf ziyaretinden sonra açıklamalarda bulundu. 

 

Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada:

“Esnaflarımızla ve hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlimizde, ilçelerimizde programlar yapıyoruz. Hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. İki günümüzü Bucak Yeni Sanayi Sitesimize ayırdık. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Teşkilat Üyelerimiz ile birlikte Sanayi Sitemizde 1. ve 2. bloktaki tüm esnaflarımızı ziyaret ederek, talep ve önerilerini dinledik. Her dükkâna girerek esnafımız ve çalışanlarımızla sohbet ettik, notlarımızı aldık. Esnaflarımızla sürekli istişare halindeyiz. Taleplerinin çözümü için çalışacağız. Yine programlarımız dahilinde Bucak Yeni Sanayi Sitemiz esnaflarımızı ziyaret etmeye ve dinlemeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza kolaylıklar diyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.