MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR KÖY ZİYARETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Gündem 10.08.2021 - 13:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR KÖY ZİYARETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR KÖY ZİYARETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak ilçesinde Çobanpınar, Kargı ve Çamlık köylerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.    Köy ziyaretlerine devam eden Milletvekili Yasin Uğur gittiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor. Milletvekili Uğur, köylerde yapılması gereken işleri yerinde inceleyip notlarını alıyor.    Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada:  Burdur’umuzun her ilçesini her köyünü gezmeye çalışıyoruz. Bütün hemşerilerimizle bire bir ilgilenmeye gayret ediyoruz. Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz. Köylerimizde yapılması gereken işleri yerinde görerek notlarımızı alıyoruz.    Milletvekili Yasin Uğur’a ziyaretler esnasında AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İl Genel Meclis Üyeleri Sami Uğur ve İbrahim Avcıl, Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.    
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR KÖY ZİYARETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak ilçesinde Çobanpınar, Kargı ve Çamlık köylerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Köy ziyaretlerine devam eden Milletvekili Yasin Uğur gittiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor. Milletvekili Uğur, köylerde yapılması gereken işleri yerinde inceleyip notlarını alıyor. 

 

Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada: 

Burdur’umuzun her ilçesini her köyünü gezmeye çalışıyoruz. Bütün hemşerilerimizle bire bir ilgilenmeye gayret ediyoruz. Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz. Köylerimizde yapılması gereken işleri yerinde görerek notlarımızı alıyoruz. 

 

Milletvekili Yasin Uğur’a ziyaretler esnasında AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İl Genel Meclis Üyeleri Sami Uğur ve İbrahim Avcıl, Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.