MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERDİ

Gündem 05.05.2021 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERDİ

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERDİ
Her zaman hemşerilerimizi dinlemeye ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Tam kapanma döneminde çiftçi ve pazar esnaflarımız şahsımı arayarak mahsullerinin ve ürünlerinin ellerinde kaldığını ve mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde bizlere talepleri olduğunu belirtmişti. Bu mağduriyetlerin giderilmesi için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ayşe Ayşin Işıkgece ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 8 ve 15 Mayıs tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Alınan kararın çiftçimize, pazarcılarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.   KÜÇÜK ESNAFLARIMIZIN TALEPLERİNİ DE İLETTİK Ayrıca zincir marketlerde kapanma sürecinde satışı yasaklanan ürünlerin kapanma sonrası da satışının yasaklanmasının küçük esnafımız için hayati öneme sahip olduğunu da Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a ilettik
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR ÇİFTÇİ VE ESNAF VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERDİ

Her zaman hemşerilerimizi dinlemeye ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

Tam kapanma döneminde çiftçi ve pazar esnaflarımız şahsımı arayarak mahsullerinin ve ürünlerinin ellerinde kaldığını ve mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde bizlere talepleri olduğunu belirtmişti.

Bu mağduriyetlerin giderilmesi için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ayşe Ayşin Işıkgece ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 8 ve 15 Mayıs tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Alınan kararın çiftçimize, pazarcılarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

KÜÇÜK ESNAFLARIMIZIN TALEPLERİNİ DE İLETTİK

Ayrıca zincir marketlerde kapanma sürecinde satışı yasaklanan ürünlerin kapanma sonrası da satışının yasaklanmasının küçük esnafımız için hayati öneme sahip olduğunu da Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a ilettik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.