MİLLETVEKİLİ UĞUR YERİNDE İNCELEDİ

Gündem 23.09.2021 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ UĞUR YERİNDE İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ UĞUR YERİNDE İNCELEDİ
Milletvekili Yasin Uğur, Burdur’un Bucak ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesine ziyaretlerde bulundu.   AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte Burdur İli Bucak İlçesi Organize Sanayisinde birtakım ziyaretlerde bulundu. Organize Sanayi'deki fabrikalara giderek, işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya gelen Burdur Milletvekili Yasin Uğur çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Ziyaretler kapsamında Atan Kereste'yi de ziyaret Milletvekili Yasin Uğur, 10 kişinin yapabildiği işi yapabilen ağaç kesme makinesini de inceledi. Dünyada sadece 5 firma tarafından üretilen bu cihazı Bucaklı tornacıların kurduğu ACİD firması yapmıştı. Büyük ses uyandıran makineyi yerinde inceleyen Milletvekili Uğur, insan gücüyle yapılması çok zor olan bu işlemin makine yardımıyla yapılıyor olması büyük bir iş kolaylığı olduğunu belirterek, bu makineyi Bucaklı Hemşerilerimizin yapmış olması bizi gururlandırıyor. ACİD firmamızın yetkililerini de tebrik etti. Ziyaret ardından açıklamada bulunan işletme müdürü Mehmet Atan, "Milletvekilimiz Yasin Uğur ve İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile yönetim üyelerinin yapmış olduğu ziyadesi ile memnun olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan iş arayan vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. ' İşsizim iş arıyorum' diyen arkadaşlarımızı, kardeşlerimiz için bölüşecek ekmeğimiz aşımız kazancımız var. İş arayanlar buraya gelerek müracaatta bulunabilir." ifadelerini kullandı.  
MİLLETVEKİLİ UĞUR YERİNDE İNCELEDİ

Milletvekili Yasin Uğur, Burdur’un Bucak ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesine ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte Burdur İli Bucak İlçesi Organize Sanayisinde birtakım ziyaretlerde bulundu.

Organize Sanayi'deki fabrikalara giderek, işletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya gelen Burdur Milletvekili Yasin Uğur çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaretler kapsamında Atan Kereste'yi de ziyaret Milletvekili Yasin Uğur, 10 kişinin yapabildiği işi yapabilen ağaç kesme makinesini de inceledi.

Dünyada sadece 5 firma tarafından üretilen bu cihazı Bucaklı tornacıların kurduğu ACİD firması yapmıştı. Büyük ses uyandıran makineyi yerinde inceleyen Milletvekili Uğur, insan gücüyle yapılması çok zor olan bu işlemin makine yardımıyla yapılıyor olması büyük bir iş kolaylığı olduğunu belirterek, bu makineyi Bucaklı Hemşerilerimizin yapmış olması bizi gururlandırıyor. ACİD firmamızın yetkililerini de tebrik etti.

Ziyaret ardından açıklamada bulunan işletme müdürü Mehmet Atan, "Milletvekilimiz Yasin Uğur ve İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile yönetim üyelerinin yapmış olduğu ziyadesi ile memnun olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan iş arayan vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. ' İşsizim iş arıyorum' diyen arkadaşlarımızı, kardeşlerimiz için bölüşecek ekmeğimiz aşımız kazancımız var. İş arayanlar buraya gelerek müracaatta bulunabilir." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.