MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘YENİ YAPILACAK MEYDANIN ALTINDA MUTLAKA OTOPARK YAPILMALIDIR’

Gündem 25.08.2021 - 10:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘YENİ YAPILACAK MEYDANIN ALTINDA MUTLAKA OTOPARK YAPILMALIDIR’

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK: AK PARTİMİZİN TAŞIDIĞI CUMHURİYETİNİZİN 100 YILINA YAKIŞIR BİR PROJE İLE YAPILMASINI İSTİYORUM
AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik Cumhuriyet Meydanında yapılacak yeni meydan hakkında taleplerini dile getirdi.     CUMHURİYET MEYDANI EN GENİŞ BİR ALAN, FONKSİYONEL TARİHİ, KÜLTÜREL ve PRESTİJLİ OLARAK YAPILMASINI İSTİYORUM: 1-Burdur Cumhuriyet MEYDANI Ak Partili Belediye Döneminde Sebahattin Akkaya Başkanımızın Meclisten Geçirdiği 1/5000’lik Plana işlenen Şekliyle Yapılmalı. Özel İdare Arkasındaki Binaya, Bir Firmaya Ruhsat Verilerek Yapılan Binanın Meydan Büyük Yapılacaksa neden Onay verildiği Burdur Kamuoyuna Açıklanmalıdır.   2-Özel İdare Binası, Özel İdare Marifetiyle Burdur Köylerine Hizmet Götüren Bir Kurumdur.   3-Burdur Valiliğinin Açıklamasında Özel İdare Binasının Hem Deprem Yönetmeliğine Göre Hem de direk Devrinin Mümkün Olmadığı Yasal ve Hukuki Olarak Mümkün Olmadığı Görülmektedir.   4-Geniş Meydanlar Şehirlere Prestij Kazandırır. Özel İdare Binasını Burdur Belediyesi SATIN ALMALIDIR. Burdur Belediyesi, Özel İdare ve Milli Emlak’tan Oluşacak Bir Komisyonun Emlak Değerlemesiyle Belirlenecek Rakamla Belirlenecek Kıymet Takdir Değeri ile Burdur Belediyesi Burayı Satın Almalıdır.   5-Satın Alamayacaksa Burdur Belediyesi, Özel İdare ve Milli Emlak’tan Belirlenen Komisyonun Ortak Çalışması ile Belediye Bünyesindeki Arsalar Arasında TAKAS İşlemi yapılmalıdır.   6-TAKAS İçin Burdur Belediyesine Ait Burdur Otogar Yanı, Çevre Yolu ve Şehre giriş Yolunun Ortasındaki Üçgen Arsa Ayrıca Tefenni Yolu Ak Parti Döneminde Belediyeye Yapılan Akaryakıt İstasyonunun Üzerindeki 47 Dönüm Arsanın ve Belediyenin Süt Ofisinin Yanındaki Arsalar veya Belediyenin teklif edeceği Başka Arsalar Ortak komisyon Tarafından dikkate Alarak Değerlendirilmelidir.   7-Yeni Yapılacak Meydanın Altında Mutlaka OTOPARK Yapılmalıdır.   CUMHURİYET MEYDANI, AK PARTİMİZİN TAŞIDIĞI CUMHURİYETİNİZİN 100 YILINA YAKIŞIR BİR PROJE İLE YAPILMASINI İSTİYORUM. Burdur Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK: AK PARTİMİZİN TAŞIDIĞI CUMHURİYETİNİZİN 100 YILINA YAKIŞIR BİR PROJE İLE YAPILMASINI İSTİYORUM

AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik Cumhuriyet Meydanında yapılacak yeni meydan hakkında taleplerini dile getirdi.

 

 

CUMHURİYET MEYDANI EN GENİŞ BİR ALAN, FONKSİYONEL TARİHİ, KÜLTÜREL ve PRESTİJLİ OLARAK YAPILMASINI İSTİYORUM:

1-Burdur Cumhuriyet MEYDANI Ak Partili Belediye Döneminde Sebahattin Akkaya Başkanımızın Meclisten Geçirdiği 1/5000’lik Plana işlenen Şekliyle Yapılmalı. Özel İdare Arkasındaki Binaya, Bir Firmaya Ruhsat Verilerek Yapılan Binanın Meydan Büyük Yapılacaksa neden Onay verildiği Burdur Kamuoyuna Açıklanmalıdır.

 

2-Özel İdare Binası, Özel İdare Marifetiyle Burdur Köylerine Hizmet Götüren Bir Kurumdur.

 

3-Burdur Valiliğinin Açıklamasında Özel İdare Binasının Hem Deprem Yönetmeliğine Göre Hem de direk Devrinin Mümkün Olmadığı Yasal ve Hukuki Olarak Mümkün Olmadığı Görülmektedir.

 

4-Geniş Meydanlar Şehirlere Prestij Kazandırır. Özel İdare Binasını Burdur Belediyesi SATIN ALMALIDIR. Burdur Belediyesi, Özel İdare ve Milli Emlak’tan Oluşacak Bir Komisyonun Emlak Değerlemesiyle Belirlenecek Rakamla Belirlenecek Kıymet Takdir Değeri ile Burdur Belediyesi Burayı Satın Almalıdır.

 

5-Satın Alamayacaksa Burdur Belediyesi, Özel İdare ve Milli Emlak’tan Belirlenen Komisyonun Ortak Çalışması ile Belediye Bünyesindeki Arsalar Arasında TAKAS İşlemi yapılmalıdır.

 

6-TAKAS İçin Burdur Belediyesine Ait Burdur Otogar Yanı, Çevre Yolu ve Şehre giriş Yolunun Ortasındaki Üçgen Arsa Ayrıca Tefenni Yolu Ak Parti Döneminde Belediyeye Yapılan Akaryakıt İstasyonunun Üzerindeki 47 Dönüm Arsanın ve Belediyenin Süt Ofisinin Yanındaki Arsalar veya Belediyenin teklif edeceği Başka Arsalar Ortak komisyon Tarafından dikkate Alarak Değerlendirilmelidir.

 

7-Yeni Yapılacak Meydanın Altında Mutlaka OTOPARK Yapılmalıdır.

 

CUMHURİYET MEYDANI, AK PARTİMİZİN TAŞIDIĞI CUMHURİYETİNİZİN 100 YILINA YAKIŞIR BİR PROJE İLE YAPILMASINI İSTİYORUM.

Burdur Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.