MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘İLİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN’

Kültür 30.12.2021 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘İLİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN’

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘İLİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN’
AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik; “Kültür Merkezi’nin Burdur’a çok büyük katkı vereceğini, kültürümüze çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. İlimiz için hayırlı olsun” dedi. Kaba yapısı tamamlandıktan sonra Kamu İhale Kurumu’na yapılan itiraz sonrası uzun yıllar âtıl durumda bekleyen Burdur Kültür Merkezi tamamlandı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’ne taşınarak hizmet vermeye başladı. Burdur en büyük salondan birine sahip olana merkezde çeşitli konser, tiyatro, halk oyunları ve dans gösterilerinin yapılabileceği 338 metre sahne bulunuyor. 660 kişilik konser salonu, 3 ayrı el sanatları atölyesi, 1 atölye, 1 sergi salonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın İdari ofislerini bulunan Kültür Merkezi’nin tamamlanması Burudur halkınca da memnuniyetle karşılandı.
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘İLİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN’

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik; “Kültür Merkezi’nin Burdur’a çok büyük katkı vereceğini, kültürümüze çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. İlimiz için hayırlı olsun” dedi.

Kaba yapısı tamamlandıktan sonra Kamu İhale Kurumu’na yapılan itiraz sonrası uzun yıllar âtıl durumda bekleyen Burdur Kültür Merkezi tamamlandı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yapımı tamamlanan Kültür Merkezi’ne taşınarak hizmet vermeye başladı. Burdur en büyük salondan birine sahip olana merkezde çeşitli konser, tiyatro, halk oyunları ve dans gösterilerinin yapılabileceği 338 metre sahne bulunuyor. 660 kişilik konser salonu, 3 ayrı el sanatları atölyesi, 1 atölye, 1 sergi salonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın İdari ofislerini bulunan Kültür Merkezi’nin tamamlanması Burudur halkınca da memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.