MİLLETVEKİLİ GÖKER SAĞLIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 25.08.2021 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ GÖKER SAĞLIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI

MİLLETVEKİLİ GÖKER SAĞLIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili TBMM İdari Amiri Mehmet Göker, beraberinde CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ile birlikte sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.     Kendisi de bir hekim olan Milletvekili Göker sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Sağlıkçılara geçmiş olsun dileklerini ileten Göker, ''Şiddetin önlenmesi ancak caydırıcı cezalar ile mümkün olacağı ve bu yönde bir an önce yasal düzenlemeye ihtiyaç olduğu bir gerçektir.'' dedi.   
MİLLETVEKİLİ GÖKER SAĞLIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili TBMM İdari Amiri Mehmet Göker, beraberinde CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ile birlikte sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Kendisi de bir hekim olan Milletvekili Göker sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Sağlıkçılara geçmiş olsun dileklerini ileten Göker, ''Şiddetin önlenmesi ancak caydırıcı cezalar ile mümkün olacağı ve bu yönde bir an önce yasal düzenlemeye ihtiyaç olduğu bir gerçektir.'' dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.