MHP Kadın Kollarından Başkan Ökte’ye Sürpriz

Gündem 27.07.2021 - 20:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP Kadın Kollarından Başkan Ökte’ye Sürpriz

MHP Kadın Kollarından Başkan Ökte’ye Sürpriz
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’ye sürpriz yaptılar. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’nin doğum günü sebebiyle MHP Kadın Kolları başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin makamında pasta sürprizi gerçekleştirdi. Sürpriz etkinlikte Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay da doğum günü sürprizinde yer aldılar. MHP İl Başkanı Hikmet Ökte gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlaması için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MHP Kadın Kollarından Başkan Ökte’ye Sürpriz

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’ye sürpriz yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte’nin doğum günü sebebiyle MHP Kadın Kolları başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin makamında pasta sürprizi gerçekleştirdi. Sürpriz etkinlikte Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Oktay ve kadın kolları üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay da doğum günü sürprizinde yer aldılar.

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlaması için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.