MHP İl Başkanı Ökte’den Tepki

Siyaset 17.01.2021 - 19:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İl Başkanı Ökte’den Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE yaptığı basın açıklamasında tepkisini dile getirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE bir basın açıklaması yayınlayarak İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan’ın sarf ettiği sözlere tepkide bulundu.   Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE basın açıklamasında şunları kaydetti; “İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan’ın Cumhur ittifakı ile ilgili talihsiz sözleri yerel basında paylaşılmış olup, bu haberin akabinde Burdur’ da birtakım çevreler Cumhur ittifakı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi'ye mesnetsiz bir şekilde saldırıya geçmiş durumdadır.   Öncelikle şunu belirtmek isterim ki: Cumhur ittifakı güneşli bir pazar günü, seçim kaygısıyla kurulmuş bir ittifak değildir. Cumhur ittifakı; Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalinin tehlikeye girdiği karanlık bir cuma akşamında şekillenmiş, Yenikapı’ da temellenmiş, 2023’ te Türkiye’ yi Lider Ülke konumuna getirmek için her gün üstüne bir tuğla daha koyarak ilerleyen kutlu bir ittifaktır. Cumhur ittifakının sınırları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin, Devlet için Millet için, gelecek için ortak gayeleri neticesinde şartlandırılmıştır.   İttifaklar gayeleri bir olan kişiler tarafından kurulursa, bu kişilerin önderlik ettiği insanlarca benimsenir. Tek gayesi Cumhur ittifakını bir sonraki seçimde devirmek olan sözde Millet aslında zillet olan ittifakın başarısı mümkün müdür? Son günlerde artarak devam eden, içinde bulundukları ittifaktaki çalkalanmaları görmezden gelip ‘’ Sonun başlangıcı’’ manşetli bir haberin kaynağı olmak İYİ Parti Burdur İl Başkanı’nı toplum nezdinde ne kadar inandırıcı kılar? Cumhur ittifakını eleştirmeden önce kendi tabanınıza ‘’ Mustafa Kemal’ in askerleriyiz’’ sözünden rahatsız olan, provokatif eylemlerin içinde bulunmaktan rahatsız olmayan ittifak ortaklarınızın hedef ve gayelerini anlatınız.  Şayet anlatamıyorsanız özeleştiri yapınız. Ülkücüler hiçbir zaman gelecek seçimi düşünmemiştir. Doğru yaydan çıkan, doğru menzilli bir ok hedefine elbet ulaşır. Biz bunun hesabını çok öncesinde yaptık. Kesin olarak vardığımız karar ise: Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin doksanlı yıllarda göstermiş olduğu 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine ulaşmak için teşkilat olarak bir an bile durmadan çalışacağımızdır.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE yaptığı basın açıklamasında tepkisini dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE bir basın açıklaması yayınlayarak İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan’ın sarf ettiği sözlere tepkide bulundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE basın açıklamasında şunları kaydetti; “İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan’ın Cumhur ittifakı ile ilgili talihsiz sözleri yerel basında paylaşılmış olup, bu haberin akabinde Burdur’ da birtakım çevreler Cumhur ittifakı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi'ye mesnetsiz bir şekilde saldırıya geçmiş durumdadır.

 

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki: Cumhur ittifakı güneşli bir pazar günü, seçim kaygısıyla kurulmuş bir ittifak değildir.

Cumhur ittifakı; Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalinin tehlikeye girdiği karanlık bir cuma akşamında şekillenmiş, Yenikapı’ da temellenmiş, 2023’ te Türkiye’ yi Lider Ülke konumuna getirmek için her gün üstüne bir tuğla daha koyarak ilerleyen kutlu bir ittifaktır. Cumhur ittifakının sınırları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin, Devlet için Millet için, gelecek için ortak gayeleri neticesinde şartlandırılmıştır.

 

İttifaklar gayeleri bir olan kişiler tarafından kurulursa, bu kişilerin önderlik ettiği insanlarca benimsenir. Tek gayesi Cumhur ittifakını bir sonraki seçimde devirmek olan sözde Millet aslında zillet olan ittifakın başarısı mümkün müdür? Son günlerde artarak devam eden, içinde bulundukları ittifaktaki çalkalanmaları görmezden gelip ‘’ Sonun başlangıcı’’ manşetli bir haberin kaynağı olmak İYİ Parti Burdur İl Başkanı’nı toplum nezdinde ne kadar inandırıcı kılar? Cumhur ittifakını eleştirmeden önce kendi tabanınıza ‘’ Mustafa Kemal’ in askerleriyiz’’ sözünden rahatsız olan, provokatif eylemlerin içinde bulunmaktan rahatsız olmayan ittifak ortaklarınızın hedef ve gayelerini anlatınız.  Şayet anlatamıyorsanız özeleştiri yapınız. Ülkücüler hiçbir zaman gelecek seçimi düşünmemiştir. Doğru yaydan çıkan, doğru menzilli bir ok hedefine elbet ulaşır. Biz bunun hesabını çok öncesinde yaptık. Kesin olarak vardığımız karar ise: Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin doksanlı yıllarda göstermiş olduğu 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine ulaşmak için teşkilat olarak bir an bile durmadan çalışacağımızdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.