MHP İL BAŞKANI SAHADA

Gündem 10.10.2020 - 15:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İL BAŞKANI SAHADA

MHP İl Başkanı sahada.
Burdur Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte Cumartesi günü slaj yapan çiftçiler ile buluşarak çiftçilerin sorununu dinledi.   Çiftçinin sorunlarını dinleyen Ökte, “çiftçinin sorunlarını biliyoruz girdi maliyetlerin dolayı çiftçinin para kazanamadığının farkındayız. Bugün süt üretici dertli, çiftçi ürettiğinden para kazanamıyor. Ahırında bulunan hayvanın yiyeceğini kendi üretmezse eğer topyekün zarar ediyor.  Tüm bunların farkındayız ancak zararda etsek para kazanmasakta üretmek mecburiyetindeyiz.  Çünkü bu ülkenin güçlü olabilmesi için üretmek zorundayız. Çiftçimizin bu sıkıntılı durumu genel Başkanımızda farkında. Ancak bu ülke üzerinde oynanan oyunlarıda görmek zorundayız.  Vatan olmadan hiçbir şeyimiz olamaz, çiftçimiz süt fiyatlarından, girdi maliyetin yüksek olmasından, mazotun, gübrenin fiyatlarından dertli olduklarını biliyoruz.  Tüm bunlar çiftçinin canını yaktığını biliyoruz.” Şeklinde konuştu.  
MHP İl Başkanı sahada.

Burdur Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte Cumartesi günü slaj yapan çiftçiler ile buluşarak çiftçilerin sorununu dinledi.

 

Çiftçinin sorunlarını dinleyen Ökte, “çiftçinin sorunlarını biliyoruz girdi maliyetlerin dolayı çiftçinin para kazanamadığının farkındayız. Bugün süt üretici dertli, çiftçi ürettiğinden para kazanamıyor. Ahırında bulunan hayvanın yiyeceğini kendi üretmezse eğer topyekün zarar ediyor. 

Tüm bunların farkındayız ancak zararda etsek para kazanmasakta üretmek mecburiyetindeyiz. 
Çünkü bu ülkenin güçlü olabilmesi için üretmek zorundayız. Çiftçimizin bu sıkıntılı durumu genel Başkanımızda farkında. Ancak bu ülke üzerinde oynanan oyunlarıda görmek zorundayız. 

Vatan olmadan hiçbir şeyimiz olamaz, çiftçimiz süt fiyatlarından, girdi maliyetin yüksek olmasından, mazotun, gübrenin fiyatlarından dertli olduklarını biliyoruz.  Tüm bunlar çiftçinin canını yaktığını biliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.