MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Gündem 31.08.2021 - 14:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, son günlerde sıkça gündeme gelen meydan projesi ile ilgili toplantı yapıldı.   Burdur Milletvekilleri Sayın Bayram Özçelik, Sayın Mehmet Göker, Sayın Yasin Uğur,   Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz,  MAKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve İYİ Parti İl Başkan V. Ali İhsan Erkan katıldı. Gerçekleşen toplantıda proje ile ilgili kamuoyunda dile getirilen konular görüşülerek, karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu, meydan düzenlemesi ile ilgili yol haritası belirlendi.    
VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTIDA MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, son günlerde sıkça gündeme gelen meydan projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

 


Burdur Milletvekilleri Sayın Bayram Özçelik, Sayın Mehmet Göker, Sayın Yasin Uğur,   Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz,  MAKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve İYİ Parti İl Başkan V. Ali İhsan Erkan
katıldı.

Gerçekleşen toplantıda proje ile ilgili kamuoyunda dile getirilen konular görüşülerek, karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu, meydan düzenlemesi ile ilgili yol haritası belirlendi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.