MANAVGAT'TAKİ ORMAN YANGININDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gündem 29.07.2021 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MANAVGAT'TAKİ ORMAN YANGININDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bakan Bekir Pakdemirli bir kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin ise mahsur kaldığını açıkladı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu.      Bakan Pakdemirli bir kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin ise mahsur kaldığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var. Hayati tehlikeleri yok, restorancı oldukları tahmin ediliyor" diye konuştu.
Bakan Bekir Pakdemirli bir kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin ise mahsur kaldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

 

 

Bakan Pakdemirli bir kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin ise mahsur kaldığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var. Hayati tehlikeleri yok, restorancı oldukları tahmin ediliyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.