MAKÜ VE GÖLHİSAR BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gündem 02.04.2021 - 11:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ VE GÖLHİSAR BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

MAKÜ, Yerel yönetimler ile iş birliğini geliştirmeye devam ediyor...
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerel yönetimlerle iş birliğini geliştirmeye devam ediyor.     Daha önce Ağlasun ve Bucak Belediyesi ile sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler ile projelerde iş birliği protokolü imzalayan MAKÜ, bu kez de Gölhisar Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı.   Gölhisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın karşılıklı imzaladığı protokol ile ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayabilecek panel, sempozyum, kongre, çalıştay gibi bilimsel etkinliklerde iş birliği yapılması ile belediye personelinin akademik ve kişisel gelişimine yönelik; akademisyenler tarafından eğitim ve danışmanlık hizmeti verilmesi yönündeki işbirliklerinin geliştirilmesi, akademisyenler ile öğrencilerin Gölhisar Belediyesi'nin sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerine katılımları hususunda iş birliği sağlanması planlandı. Ayrıca üniversitenin Bölgesel Kalkınma Misyonu bağlamında ürettiği ve üreteceği projelerde Gölhisar ilçesinin katkısının bulunabilmesi adına ortak çalışmalar yürütülecek.   İmza töreni ile ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz, “Önce Bucak sonra Ağlasun şimdi de Gölhisar Belediyelerimizle iş birliğine imza attık. Üniversitemiz ile ilçelerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz iş birliği protokolleriyle akademinin desteğini sahada daha da güçlü htireceğiz.” ifadelerini kullandı.    
MAKÜ, Yerel yönetimler ile iş birliğini geliştirmeye devam ediyor...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerel yönetimlerle iş birliğini geliştirmeye devam ediyor.

 

 

Daha önce Ağlasun ve Bucak Belediyesi ile sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler ile projelerde iş birliği protokolü imzalayan MAKÜ, bu kez de Gölhisar Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

 

Gölhisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın karşılıklı imzaladığı protokol ile ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayabilecek panel, sempozyum, kongre, çalıştay gibi bilimsel etkinliklerde iş birliği yapılması ile belediye personelinin akademik ve kişisel gelişimine yönelik; akademisyenler tarafından eğitim ve danışmanlık hizmeti verilmesi yönündeki işbirliklerinin geliştirilmesi, akademisyenler ile öğrencilerin Gölhisar Belediyesi'nin sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerine katılımları hususunda iş birliği sağlanması planlandı. Ayrıca üniversitenin Bölgesel Kalkınma Misyonu bağlamında ürettiği ve üreteceği projelerde Gölhisar ilçesinin katkısının bulunabilmesi adına ortak çalışmalar yürütülecek.

 

İmza töreni ile ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz, “Önce Bucak sonra Ağlasun şimdi de Gölhisar Belediyelerimizle iş birliğine imza attık. Üniversitemiz ile ilçelerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz iş birliği protokolleriyle akademinin desteğini sahada daha da güçlü htireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.