MAKÜ’den bir ERASMUS+ KA107 Projesi Daha

Dünya 03.08.2018 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ’den bir ERASMUS+ KA107 Projesi Daha

MAKÜ’den bir ERASMUS+ KA107 Projesi Daha
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Arş. Gör. Mehmet KAHRAMAN’ın desteğiyle hazırlanan Erasmus+ KA107 Projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. Proje, MAKÜ ile Arnavutluk’ta bulunan Tiran Üniversitesi arasında karşılıklı idari ve akademik personel ile öğrenci hareketliliğini kapsamakta. Erasmus+ KA107 Projesi; ortak ülkelerle yapılan iş birliği çerçevesinde yükseköğretime uluslararası boyut kazandırmayı, Avrupa’da yükseköğretime olan ilgiyi artırmayı, Avrupa’daki yükseköğretim kurumlarının uluslararası rekabet edebilirliğini desteklemeyi ve ortak ülkelerin gelişimini teşvik etmeyi, Avrupa dışındaki yükseköğretim kurumlarının uluslararasılaşmasına ve modernizasyonuna destek vermeyi amaçlamakta.
MAKÜ’den bir ERASMUS+ KA107 Projesi Daha

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Arş. Gör. Mehmet KAHRAMAN’ın desteğiyle hazırlanan Erasmus+ KA107 Projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Proje, MAKÜ ile Arnavutluk’ta bulunan Tiran Üniversitesi arasında karşılıklı idari ve akademik personel ile öğrenci hareketliliğini kapsamakta. Erasmus+ KA107 Projesi; ortak ülkelerle yapılan iş birliği çerçevesinde yükseköğretime uluslararası boyut kazandırmayı, Avrupa’da yükseköğretime olan ilgiyi artırmayı, Avrupa’daki yükseköğretim kurumlarının uluslararası rekabet edebilirliğini desteklemeyi ve ortak ülkelerin gelişimini teşvik etmeyi, Avrupa dışındaki yükseköğretim kurumlarının uluslararasılaşmasına ve modernizasyonuna destek vermeyi amaçlamakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.