MAKÜ AVRUPA GENÇLİK AĞINA DAHİL OLDU

Eğitim 06.01.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ AVRUPA GENÇLİK AĞINA DAHİL OLDU

MAKÜ AVRUPA GENÇLİK AĞINA DAHİL OLDU…
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) faaliyet gösteren TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Proje Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM), SALTO-YOUTH Avrupa Gençlik Ağına dahil oldu.   Gençlik alanındaki Avrupa öncelikli alanlarda çalışan yedi kaynak merkezinden oluşan bir ağ olan SALTO-YOUTH Avrupa Gençlik Ağına MAKÜ PROGEM Topluluğunun da dahil edilmesiyle yapılacak çalışmalarda güçlü ortaklılar kurulacak. Böylece yapılması planlanan projelerde gençlik çalışanları ve gençlik liderlerine ışık tutulacak. Daha önce yurtiçinde ERASMUS + KA2 ve KA3 projelerine katılan PROGEM Topluluğu, Makedonya’da gerçekleştirilecek olan 2 farklı proje içerisinde de yer alıyor.    SALTO-YOUTH'da yer alan PROGEM Topluluğuna ilişkin bilgilere https://www.salto-youth.net/tools/otlas-partner-finding/organisation/progem.19020/ adresinden erişilebiliyor.   SALTO-YOUTH nedir? SALTO-YOUTH, Avrupa Komisyonu'nun Eğitim Stratejisinin bir parçası olarak, gençlik çalışanları ve gençlik liderleri için yaygın öğrenme kaynakları sağlayarak Avrupa Komisyonu'nun ERASMUS + Gençlik Programı çerçevesinde kuruluşları ve Ulusal Ajansları desteklemek için eğitim ve iletişim kurma faaliyetleri düzenlemektedir.    
MAKÜ AVRUPA GENÇLİK AĞINA DAHİL OLDU…

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) faaliyet gösteren TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Proje Yazma ve Uygulama Topluluğu (PROGEM), SALTO-YOUTH Avrupa Gençlik Ağına dahil oldu.

 

Gençlik alanındaki Avrupa öncelikli alanlarda çalışan yedi kaynak merkezinden oluşan bir ağ olan SALTO-YOUTH Avrupa Gençlik Ağına MAKÜ PROGEM Topluluğunun da dahil edilmesiyle yapılacak çalışmalarda güçlü ortaklılar kurulacak. Böylece yapılması planlanan projelerde gençlik çalışanları ve gençlik liderlerine ışık tutulacak.

Daha önce yurtiçinde ERASMUS + KA2 ve KA3 projelerine katılan PROGEM Topluluğu, Makedonya’da gerçekleştirilecek olan 2 farklı proje içerisinde de yer alıyor. 

 

SALTO-YOUTH'da yer alan PROGEM Topluluğuna ilişkin bilgilere https://www.salto-youth.net/tools/otlas-partner-finding/organisation/progem.19020/ adresinden erişilebiliyor.

 

SALTO-YOUTH nedir?

SALTO-YOUTH, Avrupa Komisyonu'nun Eğitim Stratejisinin bir parçası olarak, gençlik çalışanları ve gençlik liderleri için yaygın öğrenme kaynakları sağlayarak Avrupa Komisyonu'nun ERASMUS + Gençlik Programı çerçevesinde kuruluşları ve Ulusal Ajansları desteklemek için eğitim ve iletişim kurma faaliyetleri düzenlemektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.