LGS İZLEME VE DEĞERLENDİRME SINAVI'NDA TÜRKİYE 3'SÜ BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİDEN!

Eğitim 15.04.2021 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

LGS İZLEME VE DEĞERLENDİRME SINAVI'NDA TÜRKİYE 3'SÜ BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİDEN!

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ YİNE ZİRVEDE
Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda Türkiye genelinde uygulanan LGS İzleme ve Değerlendirme Sınavı'nda üstün başarı sergileyerek Burdur il genelinde BİRİNCİ olmayı başardı.     Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 342.156 puan ortalamasıyla, Türkiye geneli puan ortalamasıyla kıyaslandığında 92 puan önde olmayı başardı ve akademik anlamdaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Burdur’da sınava katılan tüm okulları geride bırakan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun tüm 8. sınıf şubeleri İLK 4’te kendisine yer edindi. 56.56 net ortalamasına sahip olan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, il ve Türkiye geneli net ortalamalarını ikiye katlamış oldu. Ayrıca Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencilerinden Mustafa ÖREN, yapılan bu sınavda Türkiye 3.’sü olarak gurur dolu bir başarıya imza atmış oldu.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, “Okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı 6. kuruluş yılımızda 8. sınıf öğrencilerimiz bizlere gurur dolu bir başarı öyküsü yaşatmaya devam ediyor. Sabırla, inançla ve emek vererek yapılan her iş mutlaka güzel bir sonuçla taçlanır. Biz de il ve Türkiye geneli sonuçlarda elde ettiğimiz başarımızı arttırarak sürdürme gayretinde olacağız. Bu vesileyle LGS İzleme ve Değerlendirme Sınavı'nda göstermiş oldukları başarıdan dolayı tüm 8. sınıf öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.  
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ YİNE ZİRVEDE

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda Türkiye genelinde uygulanan LGS İzleme ve Değerlendirme Sınavı'nda üstün başarı sergileyerek Burdur il genelinde BİRİNCİ olmayı başardı.

 

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 342.156 puan ortalamasıyla, Türkiye geneli puan ortalamasıyla kıyaslandığında 92 puan önde olmayı başardı ve akademik anlamdaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Burdur’da sınava katılan tüm okulları geride bırakan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun tüm 8. sınıf şubeleri İLK 4’te kendisine yer edindi. 56.56 net ortalamasına sahip olan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, il ve Türkiye geneli net ortalamalarını ikiye katlamış oldu. Ayrıca Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencilerinden Mustafa ÖREN, yapılan bu sınavda Türkiye 3.’sü olarak gurur dolu bir başarıya imza atmış oldu.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, “Okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı 6. kuruluş yılımızda 8. sınıf öğrencilerimiz bizlere gurur dolu bir başarı öyküsü yaşatmaya devam ediyor. Sabırla, inançla ve emek vererek yapılan her iş mutlaka güzel bir sonuçla taçlanır. Biz de il ve Türkiye geneli sonuçlarda elde ettiğimiz başarımızı arttırarak sürdürme gayretinde olacağız. Bu vesileyle LGS İzleme ve Değerlendirme Sınavı'nda göstermiş oldukları başarıdan dolayı tüm 8. sınıf öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.