LATİN RÜZGARI ESECEK

Kültür (AA) - Anadolu Ajansı | 09.12.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

LATİN RÜZGARI ESECEK

LATİN RÜZGARI ESECEK
2021-2022 Sportif Salsa Ligi'nin birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 11-12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.     Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması, Sportif Salsa Dansları Solo (Kadın-Erkek) & Duo Yarışması ve Karayip Dansları - Latino Show (Couple-Grup) Yarışmaları, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Müsabakalara farklı yaş gruplarından toplam 750 dansçının katılması bekleniyor. Hafta sonu her iki gün de 10.00-18.00 saatlerinde yapılacak yarışmalar, ücretsiz izlenebilecek.    
LATİN RÜZGARI ESECEK

2021-2022 Sportif Salsa Ligi'nin birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 11-12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

 

 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması, Sportif Salsa Dansları Solo (Kadın-Erkek) & Duo Yarışması ve Karayip Dansları - Latino Show (Couple-Grup) Yarışmaları, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Müsabakalara farklı yaş gruplarından toplam 750 dansçının katılması bekleniyor.

Hafta sonu her iki gün de 10.00-18.00 saatlerinde yapılacak yarışmalar, ücretsiz izlenebilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.