KREMNA’DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Turizm 24.03.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KREMNA’DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

KREMNA’DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak İlçesi Çamlık Köyü Kremna Atik Kenti ile ilgili açıklama yaptılar.      MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRECEK Kremna Atik Kentinde ki çalışmaları Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından gerçekleştirileceğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz tarafından  Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne yapmış olduğu başvuru ve bizlerin görüşmesi sonrasında Bucak ilçemizde Kremna Antik Kentinde yapılması amaçlanan Kazı Çalışmaları hakkında "Yapılan değerlendirme ve incelemeler sonucunda, Cumhurbaşkanı Kararlı kazı başvurusu 2021 yılında alanda belgeleme çalışmalarının yapılması kaydıyla olumlu değerlendirilmiştir. Kararname süreçlerinin tamamlanmasının ardından, kazı çalışma programı ve takvimine göre izin işlemleri yürütülecektir. Bu yazı ile birlikte Kremna Antik Kentimizde çalışmalar başlayacaktır.” Şeklinde açıklamada bulundular.    TARİHİ ESERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ Burdur İlinde Tarihi eserlere sahip devam ettiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur İlimizde Tarihi ve Kültürel eserlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Burdur’umuzda gerek restorasyon çalışmaları olsun antik kentlerimizde kazı çalışmalarımız olsun devam etmektedir. Burdur’umuzu Turizm kenti olması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.  
KREMNA’DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak İlçesi Çamlık Köyü Kremna Atik Kenti ile ilgili açıklama yaptılar. 

 

 

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRECEK

Kremna Atik Kentinde ki çalışmaları Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından gerçekleştirileceğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz tarafından  Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne yapmış olduğu başvuru ve bizlerin görüşmesi sonrasında Bucak ilçemizde Kremna Antik Kentinde yapılması amaçlanan Kazı Çalışmaları hakkında "Yapılan değerlendirme ve incelemeler sonucunda, Cumhurbaşkanı Kararlı kazı başvurusu 2021 yılında alanda belgeleme çalışmalarının yapılması kaydıyla olumlu değerlendirilmiştir. Kararname süreçlerinin tamamlanmasının ardından, kazı çalışma programı ve takvimine göre izin işlemleri yürütülecektir. Bu yazı ile birlikte Kremna Antik Kentimizde çalışmalar başlayacaktır.” Şeklinde açıklamada bulundular. 

 

TARİHİ ESERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Burdur İlinde Tarihi eserlere sahip devam ettiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur İlimizde Tarihi ve Kültürel eserlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Burdur’umuzda gerek restorasyon çalışmaları olsun antik kentlerimizde kazı çalışmalarımız olsun devam etmektedir. Burdur’umuzu Turizm kenti olması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.