Köy okulundaki bilim fuarı yoğun ilgi gördü

Bilim 23.05.2017 - 15:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Köy okulundaki bilim fuarı yoğun ilgi gördü

Sandıklı Kızık'daki bilim fuarı yoğun ilgi gördü
Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Kızık köyünde ortaokul öğrencileri tarafından açılan bilim fuarı yoğun ilgi gördü. Kızık köyündeki Mehmet Yaşar Ortaokulu öğrencilerinin zor şartlar altında bilim fuarı düzenledi. Köydeki düğün salonunda düzenlenen fuara Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosmanoglu , Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iş adamı Ahmet Yaşar ile davetliler katıldı. Fuar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, açılış konuşması yapan Okul Müdürü Mehmet Gönen, bir köy okulunda örgencilerin bilim fuarı düzenlemesinin önemini vurgu yaptı. Fuarın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildikten sonra öğrenciler geliştirdikleri ürünleri davetlilere tanıttı. Fuarla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Yaşar ise Türkiye’nin sorgulayan, araştıran gençler sayesinde geleceğini daha güzel olacağını ifade etti. 
Sandıklı Kızık'daki bilim fuarı yoğun ilgi gördü

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Kızık köyünde ortaokul öğrencileri tarafından açılan bilim fuarı yoğun ilgi gördü.

Kızık köyündeki Mehmet Yaşar Ortaokulu öğrencilerinin zor şartlar altında bilim fuarı düzenledi. Köydeki düğün salonunda düzenlenen fuara Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosmanoglu , Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iş adamı Ahmet Yaşar ile davetliler katıldı. Fuar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, açılış konuşması yapan Okul Müdürü Mehmet Gönen, bir köy okulunda örgencilerin bilim fuarı düzenlemesinin önemini vurgu yaptı. Fuarın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildikten sonra öğrenciler geliştirdikleri ürünleri davetlilere tanıttı.

Fuarla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Yaşar ise Türkiye’nin sorgulayan, araştıran gençler sayesinde geleceğini daha güzel olacağını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.