KORONAVİRÜS HARİTASINDA MAVİ RENGE GETİREBİLİRİZ

Gündem 02.03.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KORONAVİRÜS HARİTASINDA MAVİ RENGE GETİREBİLİRİZ

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘KORONAVİRÜS HARİTASINDA MAVİ RENGE GETİREBİLİRİZ’
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un koronavirüs haritasında kırmızı renge bürünmesinin ardından açıklamada bulundu.   Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada,  "Değerli Burdurlu Hemşerilerim Son döneme kadar başarı ile götürdüğümüz Pandemi sürecinde ne yazık ki rehavete kapılmamız neticesinde, geçmişte vaka sayıları ve kurallara uymada örnek gösterilen Burdur’umuz çok küçük sayılarla Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı koronavirüs haritasında İlimiz Çok Yüksek Riskli Gruptan yer aldı. Daha 5 Gün Önce Düşük Risk Grubundaki İlimiz Oranı Artarak Tam Sınırda Yüksek Risk Grubunda Gözüktü. Bu sebeple İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu her birbirimizin sağlığı ve mutluluğu için tedbirler alarak tavsiyelerde bulunmaktadır. Lütfen bu kurallara harfiyen uyalım. Hep birlikte; Öncelikli kurallarımız Maske Sosyal Mesafe Temizlik kuralına riayet edelim. Bundan sonra İlimizde her atacağımız yanlış adım bizim normalleşmemizi geçiştirecektir. Artık her birimiz bu sorumluluk bilinci ile kurullara daha fazla riayet edelim. Akşamları Ev Ziyaretleri, Akraba Buluşmaları, Kalabalık Ailelerin Ev İçerisindeki Görüşmelerine Son Verelim. Geçmişte başardık, yeniden başarabiliriz. 15 günün sonunda hep birlikte şehrimizi koronavirüs haritasında mavi renge getirebiliriz. Risksiz grupta yer alacağımıza inancım tamdır. Tedbirlere uyalım virüse karşı biz galip gelelim..." ifadelerini kullandı.  
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ‘KORONAVİRÜS HARİTASINDA MAVİ RENGE GETİREBİLİRİZ’

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un koronavirüs haritasında kırmızı renge bürünmesinin ardından açıklamada bulundu.

 

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, 

"Değerli Burdurlu Hemşerilerim
Son döneme kadar başarı ile götürdüğümüz Pandemi sürecinde ne yazık ki rehavete kapılmamız neticesinde, geçmişte vaka sayıları ve kurallara uymada örnek gösterilen Burdur’umuz çok küçük sayılarla Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı koronavirüs haritasında İlimiz Çok Yüksek Riskli Gruptan yer aldı.
Daha 5 Gün Önce Düşük Risk Grubundaki İlimiz Oranı Artarak Tam Sınırda Yüksek Risk Grubunda Gözüktü. Bu sebeple İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu her birbirimizin sağlığı ve mutluluğu için tedbirler alarak tavsiyelerde bulunmaktadır. Lütfen bu kurallara harfiyen uyalım.
Hep birlikte; Öncelikli kurallarımız
Maske
Sosyal Mesafe
Temizlik kuralına riayet edelim.
Bundan sonra İlimizde her atacağımız yanlış adım bizim normalleşmemizi geçiştirecektir. Artık her birimiz bu sorumluluk bilinci ile kurullara daha fazla riayet edelim. Akşamları Ev Ziyaretleri, Akraba Buluşmaları, Kalabalık Ailelerin Ev İçerisindeki Görüşmelerine Son Verelim. Geçmişte başardık, yeniden başarabiliriz. 15 günün sonunda hep birlikte şehrimizi koronavirüs haritasında mavi renge getirebiliriz. Risksiz grupta yer alacağımıza inancım tamdır. Tedbirlere uyalım virüse karşı biz galip gelelim..." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.