Köpeği ile günlerce otostop çekti

Yaşam 09.10.2017 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Köpeği ile günlerce otostop çekti

Köpeği ile günlerce otostop çekti
Sandıklı’da köpeği olduğu için otobüslerin almadığı vatandaş duyarlı bir kamyoncu sayesinde memleketine ulaştı. Ankara’dan otostop yaparak ‘Tara’ isimli köpeğiyle yollara düşen ve Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine kadar gelen İsmail Serkan Topçu isimli vatandaş, köpeği olduğu için otobüsler almayınca 3 gün Sandıklı’da mahsur kaldı. Hayvan sever adam memleketine duyarlı bir kamyon sayesinde ulaştı. Sibirya kurdu cinsi köpeğini Ankara’dan Muğla Fethiye'ye götürmek isteyen 35 yaşındaki Topçu, otobüsler köpeği almayınca otostopla yola düştü. Toplam 5 araca otostop yaparak Sandıklı ilçesi 3 günde gelmeyi başaran Topçu, sonrasında ise özel araçlar ve otobüsler köpeği olduğu gerekçesi ile kendisini almayınca Sandıklı ilçesinde adeta mahsur kaldı. Sandıklı'da İstasyon Kavşağındaki bir akaryakıt istasyonu yakınlarında köpeğiyle otostop çeken ve araç bulamayan Topçu, köpeğini kimsenin almak istemediğini söyledi. Topçu, Sandıklı’ya otostop yöntemi ile gelişini ise şu sözlerle özetledi: “Köpeğimi memleketim Fethiye'ye getirmek için cuma saat 23.00'te otostopla yola çıktım. İlk önce bir beyefendi Polatlı'ya bıraktı. Polatlı'dan da otostop ile Eskişehir'e vardım. Oradan da otostop çekerek Kütahya'ya ulaştım. Kütahya'dan Afyonkarahisar'a buradan da başka bir araç ile Sandıklı'ya ulaştım. Yağmur yağıyor. Yağmur yağdığı için de yola çıkamıyoruz. Köpeğim zaten yorgun. Hemen yatıp uyuyacak. Amacımız Fethiye'ye gitmek. İnsanlar köpeği görünce durmuyor. İnsanlarda hayvanlara karşı bir önyargı var. Yağmur yağarken bile görüyorlar ama durmuyorlar. Arabası boş gidiyor ama durmuyor. İnsanlık namına birileri yardımcı olsun istiyorum” dedi. Öte yandan, Topçu’nun daha sonradan bir kamyonun kendisi ile köpeğini alarak Burdur- Fethiye kavşağına kadar götürdüğü öğrenildi.
Köpeği ile günlerce otostop çekti

Sandıklı’da köpeği olduğu için otobüslerin almadığı vatandaş duyarlı bir kamyoncu sayesinde memleketine ulaştı.

Ankara’dan otostop yaparak ‘Tara’ isimli köpeğiyle yollara düşen ve Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine kadar gelen İsmail Serkan Topçu isimli vatandaş, köpeği olduğu için otobüsler almayınca 3 gün Sandıklı’da mahsur kaldı. Hayvan sever adam memleketine duyarlı bir kamyon sayesinde ulaştı.

Sibirya kurdu cinsi köpeğini Ankara’dan Muğla Fethiye'ye götürmek isteyen 35 yaşındaki Topçu, otobüsler köpeği almayınca otostopla yola düştü. Toplam 5 araca otostop yaparak Sandıklı ilçesi 3 günde gelmeyi başaran Topçu, sonrasında ise özel araçlar ve otobüsler köpeği olduğu gerekçesi ile kendisini almayınca Sandıklı ilçesinde adeta mahsur kaldı. Sandıklı'da İstasyon Kavşağındaki bir akaryakıt istasyonu yakınlarında köpeğiyle otostop çeken ve araç bulamayan Topçu, köpeğini kimsenin almak istemediğini söyledi. Topçu, Sandıklı’ya otostop yöntemi ile gelişini ise şu sözlerle özetledi:

“Köpeğimi memleketim Fethiye'ye getirmek için cuma saat 23.00'te otostopla yola çıktım. İlk önce bir beyefendi Polatlı'ya bıraktı. Polatlı'dan da otostop ile Eskişehir'e vardım. Oradan da otostop çekerek Kütahya'ya ulaştım. Kütahya'dan Afyonkarahisar'a buradan da başka bir araç ile Sandıklı'ya ulaştım. Yağmur yağıyor. Yağmur yağdığı için de yola çıkamıyoruz. Köpeğim zaten yorgun. Hemen yatıp uyuyacak. Amacımız Fethiye'ye gitmek. İnsanlar köpeği görünce durmuyor. İnsanlarda hayvanlara karşı bir önyargı var. Yağmur yağarken bile görüyorlar ama durmuyorlar. Arabası boş gidiyor ama durmuyor. İnsanlık namına birileri yardımcı olsun istiyorum” dedi.

Öte yandan, Topçu’nun daha sonradan bir kamyonun kendisi ile köpeğini alarak Burdur- Fethiye kavşağına kadar götürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.