Konyaaltı Sahili sezona hazırlanıyor

Turizm (AA) - Anadolu Ajansı | 05.05.2020 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı Sahili sezona hazırlanıyor

Konyaaltı Sahili sezona hazırlanıyor
 Antalya'da her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaz sezonu için belediye ekiplerince çalışma başlatıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında girişlerin geçici olarak yasaklandığı sahilde, Park ve Bahçeler Daire Başkanlı ekiplerince bakım ve onarım gerçekleştiriliyor. Salgın sonrası yeniden hizmete açılacak sahilde çalışmaları özenle yürütüyor. Antalya Kıyı Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri ise sahildeki peyzaj alanlarından sosyal donatı yerlerine, cankurtaran kulelerinin montajından yol bakımına kadar kapsamlı bakım ve onarım gerçekleştiriyor.  Ekipler, Varyant bölgesinden başlayarak Konyaaltı Beach Park ve Akdeniz Bulvarı hattı boyunca peyzaj revizyonlarını yapıyor, sulama altyapılarını iyileştiriyor, bisiklet yollarını boyuyor. Sahilde tesviye ve kumsal temizliği gerçekleştiren ekipler, sahil boyunca yer alan merdiven, korkuluk ve rampalarda da bakım işlemi gerçekleştiriyor.   
Konyaaltı Sahili sezona hazırlanıyor

 Antalya'da her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yaz sezonu için belediye ekiplerince çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında girişlerin geçici olarak yasaklandığı sahilde, Park ve Bahçeler Daire Başkanlı ekiplerince bakım ve onarım gerçekleştiriliyor.

Salgın sonrası yeniden hizmete açılacak sahilde çalışmaları özenle yürütüyor.

Antalya Kıyı Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri ise sahildeki peyzaj alanlarından sosyal donatı yerlerine, cankurtaran kulelerinin montajından yol bakımına kadar kapsamlı bakım ve onarım gerçekleştiriyor. 

Ekipler, Varyant bölgesinden başlayarak Konyaaltı Beach Park ve Akdeniz Bulvarı hattı boyunca peyzaj revizyonlarını yapıyor, sulama altyapılarını iyileştiriyor, bisiklet yollarını boyuyor.

Sahilde tesviye ve kumsal temizliği gerçekleştiren ekipler, sahil boyunca yer alan merdiven, korkuluk ve rampalarda da bakım işlemi gerçekleştiriyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.