Konyaaltı Belediyesi doğayla buluşturuyor

Çocuk 14.11.2016 - 14:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Konyaaltı Belediyesi doğayla buluşturuyor

Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle doğa tutkunlarını Antalya’nın eşsiz güzellikleri ile buluşturuyor.
Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle doğa tutkunlarını Antalya’nın eşsiz güzellikleri ile buluşturuyor.    Konyaaltı Belediyesi, TODOKS işbirliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. TODOKS Rehberleri Gülşen Gedikoğlu ve Kemal Erece öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe 65 doğasever katıldı. Konyaaltı Belediyesi’ne ait otobüslerle başlangıç noktasına ulaştırılan doğaseverler kısa bir bilgilendirmenin ardından ısınma hareketleriyle yürüyüşe hazırlandı. Hisarçandır yolundan başlayan yürüyüş Yukarı Gökdere mevkiinde son buldu. Eşsiz doğa güzellikleri arasında gerçekleşen doğa yürüyüşü 9 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenli hale getirdikleri doğa yürüyüşlerinin vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Böcek, “TODOKS’un uzman rehberleri tarafından belirlenen parkur doğrultusunda farklı noktalarda yürüyüşler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı doğa ile buluşturuyoruz. Bu haftaki yürüyüşümüz aynı zamanda ‘Diyabet Haftası’na denk geldi. Bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam hakkında bilinçlendirmek; onlara yürüyüş alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle doğa tutkunlarını Antalya’nın eşsiz güzellikleri ile buluşturuyor.

Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle doğa tutkunlarını Antalya’nın eşsiz güzellikleri ile buluşturuyor. 
 

Konyaaltı Belediyesi, TODOKS işbirliğiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri devam ediyor. TODOKS Rehberleri Gülşen Gedikoğlu ve Kemal Erece öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe 65 doğasever katıldı. Konyaaltı Belediyesi’ne ait otobüslerle başlangıç noktasına ulaştırılan doğaseverler kısa bir bilgilendirmenin ardından ısınma hareketleriyle yürüyüşe hazırlandı. Hisarçandır yolundan başlayan yürüyüş Yukarı Gökdere mevkiinde son buldu. Eşsiz doğa güzellikleri arasında gerçekleşen doğa yürüyüşü 9 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenli hale getirdikleri doğa yürüyüşlerinin vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Böcek, “TODOKS’un uzman rehberleri tarafından belirlenen parkur doğrultusunda farklı noktalarda yürüyüşler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı doğa ile buluşturuyoruz. Bu haftaki yürüyüşümüz aynı zamanda ‘Diyabet Haftası’na denk geldi. Bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam hakkında bilinçlendirmek; onlara yürüyüş alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.