KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI

Isparta-Antalya Karayolu üzerindeki Sav Kasabası mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki çitler ve ağaca çarparak durabildi.
Isparta-Antalya Karayolu üzerindeki Sav Kasabası mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki çitler ve ağaca çarparak durabildi. Talihsiz kazada otomobildeki yolcu hafif şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, kaza, Isparta- Antalya Karayolu Sav Kasabası yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Zeynep Ş. yönetimindeki 15 PT 121 plakalı otomobil yağışlı havada zeminin kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Refüjdeki çitleri kıran otomobil, daha sonra ağaca çarparak durabildi.   Talihsiz kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Mukaddes Y. hafif şekilde yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıyı daha sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve gerekli tedavileri sonrasında taburcu edildiği öğrenildi.
Isparta-Antalya Karayolu üzerindeki Sav Kasabası mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki çitler ve ağaca çarparak durabildi.

Isparta-Antalya Karayolu üzerindeki Sav Kasabası mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki çitler ve ağaca çarparak durabildi. Talihsiz kazada otomobildeki yolcu hafif şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Isparta- Antalya Karayolu Sav Kasabası yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Zeynep Ş. yönetimindeki 15 PT 121 plakalı otomobil yağışlı havada zeminin kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Refüjdeki çitleri kıran otomobil, daha sonra ağaca çarparak durabildi.

 

Talihsiz kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Mukaddes Y. hafif şekilde yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıyı daha sonra ambulansla hastaneye sevk etti.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve gerekli tedavileri sonrasında taburcu edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.