Kırkpınar Galibi Ali Gürbüz

Spor 11.07.2021 - 23:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kırkpınar Galibi Ali Gürbüz

Kırkpınar Galibi Ali Gürbüz
Edirne Sarayiçi’ er meydanında Tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri 9 Temmuz Cuma günü başladı.   2 bin üzerinde değişik illerden gelen güreşçiler katıldı. Covid salgını nedenı ile kısıtlı sayıda seyirci katılabildi.    2021 de ilk seyircili güreş Kırkpınar oldu.  Kıran kırana 3 gün süren güreşlerde protokolde yer alan isimler; Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu,Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu,Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yer aldı. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek de güreşçileri yalnız bırakmadı.    Güreş Ağalığını ise 3 altın kemerli Kırkpınar ağası Seyfettin Selim 1 milyon 22 bin TL ye 2021 de de ağalığı bırakmadı.    Güreşlerde eşleşmeler şu şekilde oldu: İsmail Koç Faruk Akkoyun eşleşti. Ali Gürbüz Orhan Okulu eşleşti. Final ise İsmail Koç Ali Gürbüz finalist oldu. İsmail Koç Trakya birlik genel müdürlüğü adina güreşti. Ali Gürbüz Korkutelı belediyesi adina güreşti. İsamil Koç’u yenerek 1’nci olan Ali Gürbüz 2019 yılında da 1’nci olmuştu. Covid salgını nedeni ile güreşler 2020 de yapılmadı. 2021’de de Ali Gürbüz birinciliğini korudu.   Gürbüz 2022 yılında da birinci olursa altın kemerin ebedi sahibi olacak. Muhabir: Ali Gün
Kırkpınar Galibi Ali Gürbüz

Edirne Sarayiçi’ er meydanında

  1. Tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri 9 Temmuz Cuma günü başladı.

 

2 bin üzerinde değişik illerden gelen güreşçiler katıldı.

Covid salgını nedenı ile kısıtlı sayıda seyirci katılabildi. 

 

2021 de ilk seyircili güreş Kırkpınar oldu.  Kıran kırana 3 gün süren güreşlerde protokolde yer alan isimler;

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu,Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu,Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yer aldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek de güreşçileri yalnız bırakmadı. 

 

Güreş Ağalığını ise 3 altın kemerli Kırkpınar ağası Seyfettin Selim 1 milyon 22 bin TL ye 2021 de de ağalığı bırakmadı. 

 

Güreşlerde eşleşmeler şu şekilde oldu: İsmail Koç Faruk Akkoyun eşleşti. Ali Gürbüz Orhan Okulu eşleşti. Final ise İsmail Koç Ali Gürbüz finalist oldu. İsmail Koç Trakya birlik genel müdürlüğü adina güreşti. Ali Gürbüz Korkutelı belediyesi adina güreşti. İsamil Koç’u yenerek 1’nci olan Ali Gürbüz 2019 yılında da 1’nci olmuştu.

Covid salgını nedeni ile güreşler 2020 de yapılmadı. 2021’de de Ali Gürbüz birinciliğini korudu.

 

Gürbüz 2022 yılında da birinci olursa altın kemerin ebedi sahibi olacak.

Muhabir: Ali Gün

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.