KATLEDİLEN GENÇ KIZIN AİLESİ İLK KEZ KONUŞTU

Gündem 03.04.2021 - 09:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KATLEDİLEN GENÇ KIZIN AİLESİ İLK KEZ KONUŞTU

KATLEDİLEN GENÇ KIZIN AİLESİ İLK KEZ KONUŞTU
17 Mart Çarşamba günü Burdur'un Bucak İlçesi'nde yaşanan hadisede 17 Yaşındaki genç kız Gizem Canbulut, Eren Yıldız tarafından katledilerek öldürülmüştü.   Yaklaşık 2 hafta sonra Gizem Canbulut'un ablası ve abisi yazılı açıklamada bulundular. Ablası Ayşana Pişgin ve abisi İbrahim Canbulut yaptıkları açıklamada; "Herkese saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum başta bunu söyleyeyim çünkü böyle düşünen birçok insanımız olacak. 17 Mart Çarşamba belki unutanlar oldu benim için ailem için ömür boyu unutulmayacak acı bir tarih sarı meleğimiz GİZEM CANBULUT'UN canice vahşice beş yerinden bıçaklanıp sonra boğazından bıçaklanıp hayattan koparıldığı gün ölümünden sonra vicdanı olmayan birçok insan varmış. Bir şeyler saçmalayanlar olmuş kızlar kuyruk sallamasa erkekler bakmazmış zaten kıza baksana acıkmış böylelerine acımayın daha birkaç veya birçok söylenti, yorum, yazı vb. Ben ailem yıkılmışız yerle bir olmuşuz kimin ne haddine saçma sapan yorumlar yazıp bir şeyler söyleyip beni ailemi bilhassa annemi bu yorumlarla söylentilerle üzmek kimin haddine ateş düştüğü yeri yakıyor vicdanı olan herkes iki üç gün yandı ama biz hala yanıyoruz ömür boyu da geçmeyecek ölümün her acısı aynıdır ama keşke ölümü iyi olsaydı diye ölüme dua edeniniz oldu mu sizin biz öyle dua ettik nasıl canı yandı keşke sadece bıçaklansaydı da boğazı kesik olmasaydı belki yaralı olurdu diye ne zaman öldü hemen mi benim kardeşimin gözleri açıktı gözleri bizimi düşündü yardım mı istedi de gözleri açık gitti yada gencecik yaşında 17 senesini toprağa gömeceği için mi açık gitti kimse bu kadar düşünmez bunun acısını bizim gibi kimse bilemez erkekler kızları kesmesin diye hiç etek giymesin mi hiç bir yere çıkmasın mı erkek çocuklarınızın sevmeye hakkı varda kızlar severse kesilsin mi şimdi linç edersiniz evlat ayrımı diye bu sözüm saçma sapan sözler söyleyip erkek kız ayrımı yapanlara benim kardeşim sarı meleğim kesilmek beş yerinden bıçaklanıp canice katledilince kuyruk sallayıp mı öldü yada açık giyindi diye mi canice katledildi yani hak mı etti niye o cani cebinde bıçak taşıyormuş hiç bunu düşünüp ailesi nasıl yetiştirmiş niye bıçak vermiş 19 yaşındaki çocuğa dediniz mi canide katilde olsa çocuk dedim bakın şimdi saçma sapan yorum yapan olur olmadık bir şeyler söyleyen vicdanı olmayan insanlar sizlerin de evlatları varsa kötü düşüneniz olduysa beddua etmiyorum ama düşmanınızsa da kimsenin başına vermesin öyle zor acısı tarif edilemez o yorum yapanları da yazıları da aldım gerekleri yerlere vereceğim" ifadeleri kullandı.  
KATLEDİLEN GENÇ KIZIN AİLESİ İLK KEZ KONUŞTU

17 Mart Çarşamba günü Burdur'un Bucak İlçesi'nde yaşanan hadisede 17 Yaşındaki genç kız Gizem Canbulut, Eren Yıldız tarafından katledilerek öldürülmüştü.

 

Yaklaşık 2 hafta sonra Gizem Canbulut'un ablası ve abisi yazılı açıklamada bulundular. Ablası Ayşana Pişgin ve abisi İbrahim Canbulut yaptıkları açıklamada;

"Herkese saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum başta bunu söyleyeyim çünkü böyle düşünen birçok insanımız olacak. 17 Mart Çarşamba belki unutanlar oldu benim için ailem için ömür boyu unutulmayacak acı bir tarih sarı meleğimiz GİZEM CANBULUT'UN canice vahşice beş yerinden bıçaklanıp sonra boğazından bıçaklanıp hayattan koparıldığı gün ölümünden sonra vicdanı olmayan birçok insan varmış. Bir şeyler saçmalayanlar olmuş kızlar kuyruk sallamasa erkekler bakmazmış zaten kıza baksana acıkmış böylelerine acımayın daha birkaç veya birçok söylenti, yorum, yazı vb. Ben ailem yıkılmışız yerle bir olmuşuz kimin ne haddine saçma sapan yorumlar yazıp bir şeyler söyleyip beni ailemi bilhassa annemi bu yorumlarla söylentilerle üzmek kimin haddine ateş düştüğü yeri yakıyor vicdanı olan herkes iki üç gün yandı ama biz hala yanıyoruz ömür boyu da geçmeyecek ölümün her acısı aynıdır ama keşke ölümü iyi olsaydı diye ölüme dua edeniniz oldu mu sizin biz öyle dua ettik nasıl canı yandı keşke sadece bıçaklansaydı da boğazı kesik olmasaydı belki yaralı olurdu diye ne zaman öldü hemen mi benim kardeşimin gözleri açıktı gözleri bizimi düşündü yardım mı istedi de gözleri açık gitti yada gencecik yaşında 17 senesini toprağa gömeceği için mi açık gitti kimse bu kadar düşünmez bunun acısını bizim gibi kimse bilemez erkekler kızları kesmesin diye hiç etek giymesin mi hiç bir yere çıkmasın mı erkek çocuklarınızın sevmeye hakkı varda kızlar severse kesilsin mi şimdi linç edersiniz evlat ayrımı diye bu sözüm saçma sapan sözler söyleyip erkek kız ayrımı yapanlara benim kardeşim sarı meleğim kesilmek beş yerinden bıçaklanıp canice katledilince kuyruk sallayıp mı öldü yada açık giyindi diye mi canice katledildi yani hak mı etti niye o cani cebinde bıçak taşıyormuş hiç bunu düşünüp ailesi nasıl yetiştirmiş niye bıçak vermiş 19 yaşındaki çocuğa dediniz mi canide katilde olsa çocuk dedim bakın şimdi saçma sapan yorum yapan olur olmadık bir şeyler söyleyen vicdanı olmayan insanlar sizlerin de evlatları varsa kötü düşüneniz olduysa beddua etmiyorum ama düşmanınızsa da kimsenin başına vermesin öyle zor acısı tarif edilemez o yorum yapanları da yazıları da aldım gerekleri yerlere vereceğim" ifadeleri kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.