Karamanlı'da Korona Virüs Can Almaya Devam Ediyor

Yaşam 15.11.2020 - 20:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı'da Korona Virüs Can Almaya Devam Ediyor

Karamanlı’da koronavirüs vakaları hızla artarken, Kovid-19 nedeniyle dördüncü vefat haberi geldi...
Karamanlı’da koronavirüs vakaları hızla artarken, Kovid-19 nedeniyle dördüncü vefat haberi geldi.   Altay Ailesinden Yusuf ALTAY, İzzet ALTAY, Ferdi ALTAY, Seyfi ALTAY, Şevket ALTAY, Sedat ALTAY ve Ziya ALTAY’ın Babaları Nevzat ALTAY Covid-19 Hastalığı nedeni ile hayatını kaybetti. Nevzat ALTAY’ın ölümüyle Karamanlı’da Durmuş Özcan, Havali Çavuşoğlu ve Nezahat Çakmak’tan sonra korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden kişi sayısı dörde yükseldi.   Vefat açıklamasında bulunan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, “Allah'tan rahmet diliyorum. Cenazesi Covid-19 tedbirleri kapsamında Tefenni’de defnedilecektir. Cenazeye vatandaşlarımızdan katılım sağlanmayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Karamanlı’da koronavirüs vakaları hızla artarken, Kovid-19 nedeniyle dördüncü vefat haberi geldi...

Karamanlı’da koronavirüs vakaları hızla artarken, Kovid-19 nedeniyle dördüncü vefat haberi geldi.

 

Altay Ailesinden Yusuf ALTAY, İzzet ALTAY, Ferdi ALTAY, Seyfi ALTAY, Şevket ALTAY, Sedat ALTAY ve Ziya ALTAY’ın Babaları Nevzat ALTAY Covid-19 Hastalığı nedeni ile hayatını kaybetti.

Nevzat ALTAY’ın ölümüyle Karamanlı’da Durmuş Özcan, Havali Çavuşoğlu ve Nezahat Çakmak’tan sonra korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden kişi sayısı dörde yükseldi.

 

Vefat açıklamasında bulunan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, “Allah'tan rahmet diliyorum. Cenazesi Covid-19 tedbirleri kapsamında Tefenni’de defnedilecektir. Cenazeye vatandaşlarımızdan katılım sağlanmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.