KARAMANLI İLÇESİNDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 23.09.2020 - 16:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARAMANLI İLÇESİNDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Burdur'un Karamanlı ilçesinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bisiklet turları düzenlendi.
Burdur'un Karamanlı ilçesinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Karamanlı Belediyesi ve Karamanlı Bisiklet Grubu tarafından organize edilen etkinlik, Kaymakam Mesut Coşkun, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla başladı. Fatih Caddesi'nden başlayan etkinlikte, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına dikkat edildi. Çocukların da ilgi gösterdiği etkinlik, ilçe merkezinde tur atıldıktan sonra belediye hizmet binası önünde sona erdi. Başkan Selimoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl düzenledikleri bisiklet turuna her yaş grubundan katılım olduğunu kaydetti.   .  
Burdur'un Karamanlı ilçesinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bisiklet turları düzenlendi.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Karamanlı Belediyesi ve Karamanlı Bisiklet Grubu tarafından organize edilen etkinlik, Kaymakam Mesut Coşkun, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla başladı.

Fatih Caddesi'nden başlayan etkinlikte, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına dikkat edildi.

Çocukların da ilgi gösterdiği etkinlik, ilçe merkezinde tur atıldıktan sonra belediye hizmet binası önünde sona erdi.

Başkan Selimoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl düzenledikleri bisiklet turuna her yaş grubundan katılım olduğunu kaydetti.

 

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.